Connect with us

Hronika

Banjalučka policija imala pune ruke posla zbog droge

Šest osoba zbog droge uhapsili su banjalučki policajci.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Banjaluka, policajci su prilikom legitimisanja S.O. i D.D. iz Novog Grada, te A.V. i B.I. iz Banjaluke pronašli i oduzeli drogu.

“Kod S.O. je pronađena jedna bijela papirna maramica u kojoj se nalazila upakovana zelena biljna materija koja svojim izgledom asocira na marihuanu težine 3,28 grama. Kod D.D. je nađena pvc vrećica u kojoj se nalazila marihuana bruto mase 4,85 grama, a kod A.V. improvizovana cigareta ‘džoint’ sa tragovima sagorijevanja. Kod B.I. je pronađena vrećica sa 1,3 grama marihuane i plastična mrvilica“, naveli su iz PU Banjaluka.

Policajci su juče uhapsili i S.P. iz Banjaluke zbog posjedovanja droge i ometanja državnih organa u vršenju javnih funkcija.

“Policajci su tokom obavljanja redovnih poslova i zadataka legitimisali S.P. koje se tom prilikom dao u bijeg, ali je sustignut i lišen slobode”, navode iz policije.

Prilikom bijega S.P. je od sebe odbacio aluminijsku foliju u kojoj se nalazio kokain težine 1,35 grama

Banjalučki policajci su u srijedu uhapsili i D.T. kada su izvršili kontrolu forda kojim je navedeni upravljao, i tom prilikom je utvrđeno prisustvo kanabisa u njegovom organizmu.

Hronika

UŽAS U KOZARSKOJ DUBICI! U obračunu zbog imovine ranjen muškarac

Muškarac čiji su inicijali D.V. povrijeđen je danas u mjestu Kriva Rijeka na području Kozarske Dubice prilikom sukoba sa bračnim parom I.K. i B.K., koji su pucali u njega.

Do fizičkog sukoba je došlo zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa. Oni su se sukobili na lokalnom putu, a u toku obračuna I.K. i B.K. su upotrijebili pištolj, ispalili su jedan hitac u pravcu D.V., te ga pogodili u stomak, piše ATV.

Povrijeđeni muškarac je smješten u Opštu bolnicu u Prijedor. Policajci Policijske stanice Kozarska Dubica su na mjestu događaja.

Nastavi čitati

Hronika

ZADOBIO POVREDE KIČME! Banjalučanin povrijeđen u prevrtanju traktorske prikolice

Nedeljko D. iz Banjaluke teže je povrijeđen prilikom prevrtanja traktorske prikolice.

Nesreća se dogodila danas u popodnevnim časovima u Bronzanom Majdanu kod Banjaluke.

Kako saznajemo Nedeljko D. zadobio je povrede kuka i kičme.

Više informacija biće poznato nakon što policija obavi uviđaj i po okončanju istrage.

Glas Srpske

Nastavi čitati

Hronika

“I DA SE ZABIJEMO BOLI NAS …” Onda je uslijedio udar (VIDEO)

Dvojica maloljetnika iz Nove Gradiške doživjela su težak udes, koji je bio posljedica “divjačke vožnje”.Sve ovo su snimali, tako da se u jednom trenutku čuje poziv da preteknu kamion, a potom i “I da se zabijemo, boli nas.”

Na žalost, zabili su se u betonski stub, te je vozač, 17-godišnjak bez vozačke dozvole teže, a njegov suvozač lakše povrijeđen.

Nastavi čitati

Aktuleno