Connect with us

Banjaluka

BANJALUKA VELIKO GRADILIŠTE Asfaltirana Fruškogorska ulica i dio put u Ducanovićima, novi asfalt i u Bastasima

Reklamni prostor


Banja Luka je veliko gradilište, a na zadovoljstvo mnogobrojnih mještana, danas je asfaltiran i dio puta u Ducanovićima, Fruškogorska ulica a istovremeno su otpočeli i radovi i na rekonstrukciji glavnog puta kroz Bastase.

Ove radove danas je obišao i gradonačelnik Draško Stanivuković koji je poručio da se u ovom trenutku u našem gradu realizuje oko 130 različitih projekata.

– Svakodnevno obilazimo gradilišta. Otpočeli smo projekat „Voda 3“, te smo tim povodom juče obišli Donja Kola, a danas i Racune. Pored vode, radimo i puteve te na tome nećemo stati. Banja Luka je i danas gradilište i nastavićemo da radimo predano, rješavajući sve prioritete naših sgurađana – rekao je gradonačelnik.

U Ducanovićima je asfaltiran dio puta koji vodi do nekoliko domaćinstava, a paralelno sa ovim projektom, završeni su i radovi na modernizaciji Fruškogorske ulice u naselju Paprikovac.

Istovremeno, otpočela je i modernizacija puta kroz Bastase, što su mještani ovog dijela grada takođe naveli kao jedan od glavnih prioriteta

Banjaluka

Drinić: Riješili smo višedecenijski problem – Slavićka će dobiti vodu

Reklamni prostor


Višedecenijski problem u mjesnoj zajednici Slavićka konačno je riješen.
Projekat vrijedan 1, 7 miliona KM.
– Više od 200 domaćinstava biće priključeno na vodovodnu mrežu.
Srećni smo kad riješimo veliki problem porodicama i učinimo im život lakšim i ljepšim. Želimo da naša sela žive, da motivišemo ljude da ih ne napuštaju i planiramo još mnogo toga dobrog da uradimo, rekao je saradnik za regionalnu i privrednu saradnju u Kabinetu gradonačelnika Nebojša Drinić.
On je danas sa gradonačelnikom Draškom Stanivukovićem razgovarao sa mještanima Slavićke.
-Uz zdravicu čestitih domaćina dobili smo i izraze zahvalnosti i pohvale za naš predan rad.Nastavljamo s uređenjem i novim
poslovima za naš grad, istakao je Drinić.

Nastavi čitati

Banjaluka

Table banjalučkih legendi na putu ka Banj brdu

Reklamni prostor


Sedam tabli sa fotografijama i biografijama sportskih legendi Banjaluke Milorada Karalića, Slađane Golić, Antona Josipovića, Abasa Arslanagića, Nebojše Popovića, Zlatana Arnautovića i Zdravka Rađenovića postavljeno je pored staze koja vodi ka Banj brdu.

Ovu akciju je organizovalo udruženje “Banjalučani za svoj grad” kako je navedeno, sa namjerom da fantastični poduhvati proslavljenih sportskih asova nikada ne padnu u zaborav.

Nastavi čitati

Banjaluka

Stanivuković: Ako bude potrebno, ustupićemo Dragičeviću lokaciju štanda PDP

Reklamni prostor


Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković danas je, odgovarajući novinarima, rekao da je Davoru Dragičeviću i grupi Pravda za Davida, koliko je on upoznat, dozvoljeno postavljanje info pulta na Trgu Krajine u petak 30.septembra.

– Ukoliko Dragičeviću, odnosno grupi Pravda za Davida, ne bude odgovarala pozicija koju dobiju, ponudićemo im poziciju na kojoj se nalazi štand PDP-a koji služi u izborne svrhe. Zaista, ni to neće biti nikakav problem i time želimo da pokažemo da je trg slobodan za sve građane Srpske – rekao je Stanivuković.

Podsjećamo, <a href=”https://blink.ba/davor-dragicevic-umjesto-presude-ubicama-mog-sina-danas-se-sudi-meni-zbog-borbe-za-istinu/”>Dragičević je danas pred Osnovnim sudom u Banjaluci rekao da, za sada, nije dobio dozvolu za postavljenje info pulta grupe “Pravda za Davida” na Trgu Krajine</a>, ali i ako ne dobije dozvolu od Grada Banjaluka da će on postaviti pult.

Nastavi čitati

Aktuleno