Connect with us

Svijet

BRAJAN UBIO ANU, pa leš danima držao u podrumu dok je SKOVAO PLAN plan da ga se otarasi

Brajan Volš optužen je za ubistvo nestale supruge Ane Volš u Kohasetu, a američki istražni organi iznijeli su šokantne detalje o cijelom slučaju.

Sumnja se da je Brajan ubio suprugu u kući, a zatim je nekoliko dana držao njeno tijelo i planirao kako da ga se otarasi, što je otvorilo pitanje koje izaziva jezu gdje su za to vrijeme bila maloljetna djeca Volšovih?

Prema trenutnim informacijama, u danima nakon Aninog nestanka djeca su bila sa Brajanom. On je čak i tokom ispitivanja policije o njegovom kretanju ispričao kako je vodio djecu na sladoled i izlazio sa njima van kuće.

S obzirom na to da je Brajan ženu ubio u kući, a zatim bolesno istraživao kako se riješiti tijela, pretpostavlja se da je tijelo žene neko vrijeme bilo u kući. U kući su za to vrijeme bila i djeca, te se javnost pita da li su eventualno vidjeli neke od monstruoznih scena njihovog oca.

Tužiteljka je detaljno predstavila vremenski sled događaja nakon 1. januara. Opisano je do detalja Brajanovo kretanje, kako su ga sigurnosne kamere snimile na više lokacija koje Brajan nije spomenuo u razgovoru sa policijom, opisujući kako je, između ostalog, usnimljen kako kupuje sredstva za čišćenje. Takođe, Brajan je pretraživao na internetu da li se ubica može osuditi, ukoliko se ne pronađe tijelo žrtve.

Volš je optužen za ubistvo supruge Ane Volš, Beograđanke čiji je nestanak prijavio 4. januara u policiji Kohaseta, predgrađa Bostona u kom je porodica privremeno živjela.

Tužiteljka je ponovila da su u kesama koje su pronađene u kontejnerima uočeni biološki tragovi Ane Volš.

Policija je 8. januara pretresla kuću u Kohasetu u Masačusetsu. Pronašli su krv, dva noža i „teške“ cerade.

Istaknuto je da je pronađeno 10 torbi u kojima su bili predmeti sa krvlju. DNK testiranje je povezalo krv i tkivo sa Anom.

Morbidna Gugl pretraga
Gugl pretraga Brajana Volša je samo potvrdila sumnje da je ubio svoju suprugu.

Optuženi je mahom pretraživao kako da se riješi tijela, ali i da li može da bude optužen ukoliko leš nikada ne bude pronađen.

“Koliko dugo prije nego što tijelo počne da miriše?“, „Kako zaustaviti tijelo od raspadanja?“, „Šta se dešava kada dijelove tjela stavite u amonijak?“, „Možete li biti optuženi za ubistvo bez tijela?“, „Da li može da se utvrdi identitet tijela ako se unište, smrskaju zubi?““, neke su fraze koje je pretraživao optuženi Volš.

On se tu nije zaustavio.
„“Kako možeš da naslijediš nekoga ko je nestao?“, „Testera– najbolji alat za rasparčavanje?“, „Koja je stopa raspadanja tijela u plastičnoj kesi?“, „Može li soda bikarbona učiniti da tijelo dobro miriše?““, još neke su od fraza koje je optuženi pretraživao u danima „nestanka“ njegove supruge.

Još jedan uznemirujući detalj je da je sve ovo pretraživao sa ajpeda svog sina. Ana i Brajan Volš imaju tri sina, starosti do šest godina, prenosi Nova.

O njima je brigu preuzeo Centar za socijalni rad, a o njihovoj budućnosti se još uvijek ne zna mnogo.

Podsjetimo, Beograđanka Ana Volš nestala je 1. januara u Kohasetu, gradiću u Masačusetsu gdje je živjela sa suprugom Brajanom i djecom. Nakon niza sumnjivih tvrdnji Brajana, uhapšen je 8. januara za ometanje istrage, a zatim je 16. januara optužen za ubistvo supruge.

SC

Svijet

OGLASILE SE SIRENE! Vazdušna opasnost širom Ukrajine

Vazdušna opasnost proglašena je danas u svim ukrajinskim regionima, prenose lokalni mediji.

Uzbuna je proglašena u 16.48 časova po lokalnom vremenu, a prvo upozorenje izdato je u regionu Dnjipropetrovsk, javlja Srna.

Ovo je druga vazdušna opasnost koja je proglašena tokom dana u Ukrajini, prenio je TASS.

Srpska Cafe

Nastavi čitati

Svijet

FRANCUSKA SMIRUJE JAVNOST “NATO nije u sukobu sa Rusijom”

NATO nije u ratu sa Rusijom, rekla je danas portparol francuskog Ministarstva spoljnih poslova An-Kler Ležandre i dodala da su isporuke oružja zemlji koja koristi pravo na samoodbranu dozvoljene Poveljom UN.
“Mi nismo u ratu sa Rusijom. NATO nije u ratu sa Rusijom. Niko od naših evropskih i američkih partnera nije u ratu sa Rusijom. Isporuke oružja zemlji koja je u samoodbrani dozvoljene su članom 51 Povelje UN i ne predstavljaju učešće u neprijateljstvima”, rekla je Ležandreova stanici RTVI.

Ona je dodala da se, bez obzira na vrstu isporučenog oružja, takve isporuke ne kvalifikuju kao učešće u neprijateljstvima.

Komentarišući prijavu Ukrajine za članstvo u NATO savezu, ona je napomenula da to pitanje “danas nije na dnevnom redu”, prenio je “Sputnjik”.

Ona je dodala da se Pariz zalaže za održavanje kanala komunikacije sa Moskvom, prvenstveno između predsjednika Emanuela Makrona i Vladimira Putina.

“Znamo veoma dobro da pozivi Makrona Putinu nisu donijeli odgovore kakve smo svi željeli, ali je važna činjenica da je ovaj kanal komunikacije otvoren i da pokušavamo da ostvarimo napredak u vezi sa nekim pitanjima koja pokreću Ukrajinci”, rekla je Ležandreova.

Moskva je u aprilu 2022. poslala notu članicama NATO saveza i osudila njihovo slanje vojne pomoći Kijevu nakon što je Rusija pokrenula vojnu operaciju u Ukrajini.

Nastavi čitati

Svijet

UŽAS U AUSTRALIJI! Tinejdžerku usmrtila ajkula

Šesnaestogodišnju djevojku napala je i usmrtila ajkula dok je plivala u rijeci u Zapadnoj Australiji, saopštila je danas australijska policija.

Djevojka je proglašena mrtvom nakon što je izvučena iz rijeke Svon, u predrgrađu Perta.

Vjeruje se da je tinejdžerka prethodno koristila skuter za vodu sa prijateljima.

Inspektor Pol Robinson izjavio je da je moguće da je tinejdžerka skočila u vodu da bi plivala sa delfinima koji su viđeni u blizini, prenio je Bi-Bi-Si.

Stručnjaci za vodeni svijet kažu da je neobično da ajkula uđe u ovaj dio rijeke.

U Australiji se bilježi dvadesetak napada ajkula na ljude godišnje, a većina se desi u Novom Južnom Velsu i Zapadnoj Australiji.

U 2021. godini zabilježena su dva fatalna napada ajkula, a tokom 2020. sedam.

Srpska Cafe

Nastavi čitati

Aktuleno