Connect with us

Estrada

BRITNI PONOVO PRAVI HAOS! Incident u restoranu- MUŽ POBJEGAO! (VIDEO)

Britni Spirs snimljena je u restoranu u Los Angelesu dok se ponaša prilično manično.
Mnogima je djelovalo da ima slom živaca, što je navelo njenog supruga da izjuri iz ugostiteljskog objekta.

Ona se sa suprugom pojavila u restoranu, ali romantični izlazak brzo se pretvorio u katastrofu.

Pjevačicu su prisutni gosti restorana odmah prepoznali te ju počeli snimati, zbog čega se ona naizgled naljutila i počela praviti scene.

Na snimku koji je snimio jedan od gostiju restorana, može se vidjeti kako Britni sjedi za stolom i govori nepovezano.

Očevici su ispričali kako je Britni postala manična, vikala i pričala besmislice skoro neprepoznatljivim govorom.

Estrada

vuk kostić ponovo zaljubljen! Pjevačica mu zarobila srce

Nikada Vuk Kostić nije imao tajne pred medijima, što ga je budući da važi za spontanog, neposrednog, otvorenog i čovjeka iz naroda svrstalo u omiljene domaće umjetnike. Vukova popularnost velika je, velika je i ljubav njegovih obožavateljki koje ga prate u stopu i nisu u stanju da odole njegovom šarmu.
Među onima koje smatraju da je riječ o osobi koja zaslužuje pažnju svojevremeno su se našle i brojne dame poznate široj javnosti od kojih i Jelisaveta Orašanin kraj koje je Kostić proveo pet godina. Ana Mihajlovski takođe je na neko vrijeme zarobila njegovo srce, a od prije par dana nagađa se da se on ponovo zaljubio.Ljubavni život Vuka Kostića još jednom je glavna tema medija a sve zbog toga što je uslikan u zagralju pjevačice, deceniju i po mlađe, piše Story.

Riječ je navodno o članici grupe Hurricane i ćerki pop muzičara Nenada Kneževića Kneza,Kseniji Knežević. Do špekulacija po kojima su Vuk i Ksenija otpočeli emotivnu vezu, došlo je nakon fotografije koja kruži društvenim mrežama. Priča se da su glumac i pjevačica “kliknuli” još na zajedničkom ljetovanju, koje je organizovao Ognjen Amidžić, ali budući da je Ksenija tada imala dečka strasti su se smirile, pa ponovo podgrijale pri povratku.

Ima li zaista, kako se piše, ljubavi između Vuka i Ksenije ili je riječ samo o prijateljstvu vrijeme će pokazati, a vjeruje se da će se i sam glumac pohvaliti novom djevojkom kako to uvijek uradi kada je zaljubljen. Ljubavni život Vuka Kostića nemali broj puta bio je tema medija, što ni ovoga puta neće biti izuzetak.

Nastavi čitati

Estrada

SENIDA U PROBLEMU! Sakrili je na tajnu lokaciju

Senida Hajdarpašić Senidah i dalje je u problemu zbog sukoba s bivšim saradnikom A. Š. koji je htio da joj se osveti zbog toga što je napustila njegov tim. Izvori bliski pjevačici navode da se sklonila na tajnu lokaciju iz bezbjednosnih razloga.

“Senidah zna da se zamjerila čoveku koji je jako opasan. Strahuje za svoj život i zato je promijenila mjesto boravka. Vodi računa gdje se kreće, a njenu adresu poslednjih meseci niko ne zna. To su ozbiljne stvari i situacija nije nimalo naivna. Život je u pitanju, a ona strahuje da bi mogla kobno da završi jer se zamerila Šmrku, koji je strah i trepet u Bosni i Hercegovini”, priča izvor, prenosi Pink.rs.

Zbog novonastale situacije, pjevačica je morala da angažuje obezbjeđenje koje je svuda prati.

Nastavi čitati

Estrada

NEVJEROVATNO! Tom Kruz za svaku izgovorenu riječ zaradi 7.000 dolara

Tom Kruz je jedan od najplaćenijih i najtraženijih glumaca Holivuda, ali da li ste ikada razmišljali o tome koliko zaradi svaki put kada nešto izgovori na ekranu? Neko, jeste. Uzeli su u obzir svu njegovu zaradu tokom karijere i sračunali da tom svaki put kada izgovori riječ zaradi više od 7.000 dolara.

Kruzove glumačke vještine u kombinaciji s poslovnim duhom i produkcijom vlastitih filmova poput “Nemoguće misije” omogućili su mu da dobija i postotak zarade, a ne samo fiksnu platu od mnogih uspješnih ostvarenja u kojima je glumio – stoga je na vrhu liste najplaćenijih holivudskih glumaca.

U prilog ide i činjenica da je on jedno od onih imena koja čine više za promociju filma nego sva druga obilježja.

Vebsajt Kazumo navodi da, na osnovu dosadašnje zarade – ne računajući nastavak filma “Top Gun”, Kruz zarađuje 7.091 dolar po riječi, što znači 205.639 dolara za 10 sekundi dijaloga.

Glumci na drugom i trećem mjestu, Kurt Rasel i Džoni Dep, zarađuju “samo” 5.682 dolara i 4.877 dolara po izgovorenoj riječi. Kada se radi o glumicama, Kameron Dijaz, koja je sada u penziji, “zaostaje” sa 4.637 dolara po riječi.

Kazumo ne otkriva tačne metode izračunavanja zarade, ali djeluje da uzima u obzir cjelokupnu glumačku karijeru. Također, proračuni za Kruza ne uključuju zaradu od filma “Top Gun: Maverick” koji je izašao prošle godine.

„Top Gun: Maverick” nije bio samo jedan od najboljih filmova 2022., već i jedan od najprofitabilnijih, a zaradio je 1,489 milijardi dolara s budžetom od samo 170 miliona dolara. Ako se to uzme u obzir, Kruzova zarada po riječi je vjerovatno ponovo porasla do ovog trenutka.

Klix

Nastavi čitati

Aktuleno