Connect with us

Estrada

DARA BUBAMARA “NAPALA” KOLEGINICE! ” Svega im fali, zato me NAPADAJU!

Pjevačica Dara Bubamara važi za nekog ko nema dlake na jeziku, a u svojim intervjuima uvijek je iskrena.
“Je l’ si u svađi s nekim”, pitao ju je voditelj Ognjen Amidžić.

“Oni se svađaju sa mnom, pevačice. Ne znam zašto, to je neki verovatno nedostatak albuma, marketinga, pesama, ljubavi, muževa, stalno su neki napadi. Kada krene neka pesma, pa hoće da budu u priči, znaju svi šta se sve dešavalo. Laganje da je tekst jedne pevačice, a nije, mislim da je sramotno pričati o tome, zato što Laća nije više živ”, rekla je folkerka i dodala:

“Takvi ljudi su zli, nemaju poštovanje ni prema Marini Tucaković, ni prema Futi koji je doživeo takvu tragediju. Onda pojedine izdaju pesme isto kad i ja, isti dan i plaćaju neke preglede iz Bangladeša (smeh). Ne što su zle, nego su glupe kao k. Publika je jako pametna, svi vide da li je nešto plaćeno ili nije. Meni je žao što su one toliko zlobne, moje dobro pobeđuje zlo”, rekla je Dara, piše Blic.

Estrada

BJESNI RAT BIVŠIH SUPRUŽNIKA! Rasta surovo isprozivao Anu “Tvoj su život LIJEKOVI I VOTKA”

Turbulentan odnos bivših supružnika Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste intrigira javnost, a sada je isplivalo šta može biti pravi razlog svađe od prije nekoliko mjeseci koja je danima bila tema broj jedan.
Naime, na mrežama se pojavio isječak Rastine pjesme, objavljene prije više od tri mjeseca, a za čije stihove korisnici Tvitera smatraju da su posvećeni baš Nikolićevoj. Rastina numera izašla je u decembru prošle godine, a mjesec dana kasnije u centru je bila njegova čuvena izjava: “Nisam joj (Ani) radio alko-test”.

Kako je poznato da se Rasta otarasio poroka nakon hapšenja, te svakodnevno objavljuje da upražnjava jogu i radi sklekove, dok njegovu bivšu napadaju da pije, gotovo ista teza nalazi se i u njegovom tekstu.

– I moj je život posto sklekovi i joga, tvoj je život ostao lijekovi i votka, rijeko bi i droga. Iz pogleda se vidi mnogo toga, iz tvog praznina i nema ništa, samo zloba, jer ti si dio štakora što potajno navia je da ne izađem iz zatvora – surove su riječi Đurićeve pjesme.

Brojni tviteraši su uvjereni da je pjesma posvećena upravo Ani.

“Ovo je o Ani 100 posto”, “A zato ga je Ana onoliko isprozivala! Ovo je baš nisko”, “Okej, možda je malo grubo, ali je istina, to svi vidim”, “Pravite dramu ni od čega”, samo su neki od komentara tviteraša.

Podsjetimo, iako se činilo da su u sjajnim odnosima, Ana se prije samo nekoliko mjeseci obrušila na Rastu, toliko da je tada morao da odreaguje javno i istakne da su trenutno u kontaktu samo kada je njihova kćerka Tara u pitanju, piše Kurir.

Ona tada nimalo nije štedjela oca svog djeteta, obećavajući kako je pitanje vremena kada će “cijela zemlja saznati ko je on u stvari”.

– Ako sam napisala zlodjela, znači zlodjela. Neću ovako ništa da pričam, sve ćete saznati uskoro, da se jednom zasvagda stavi tačka na “velikog tatu”. Na gospodina “Ristu”. Više mi ga je dosta i sada će cijela Srbija da sazna i ko je on, šta je on i gdje je on, ali i šta sam ja i tako dalje – napisala je tada Ana.

Nastavi čitati

Estrada

ANĐELINA OTKRILA TAJNU! Evo s kim je najviše uživala u snimanju INTIMNIH SCENA

Slavna holivudska glumica Anđelina Džoli prema mišljenju mnogih važi za najljepšu ženu na svijetu. Javnost se oduvijek zanimala za njen privatan život koji je prepun bizarnosti, a veliku pažnju privukla je i brakom sa Bredom Pitom.

Iako je sa njim snimila čuveno ostvarenje „Gospodin i gospođa Smit“ tokom kojeg su se zavoleli, Anđelina kaže da najdraža intimna scena koju je snimila u karijeri nije u tom filmu.

Naime, glumica je otkrila da je najviše uživala sa Denzelom Vošingtonom.

Ovu scenu snimali su za film “Sakupljač kostiju“, a glumica je izjavila da je „uživala zavodeći Denzelov lik oslanjanjući se na svoj um, a ne na ljepotu“. Zanimljivo je da u toj sceni do fizičkog kontakta nije ni došlo, piše nova.rs.

„Ono što je fascinantno jesu putovanja koja su naši likovi preuzeli i dubok odnos koji se postepeno razvija među njima. Najbolji seks koji sam ikada imala bio je u ovom filmu. Bilo je sjajno zavesti nekoga svojim umom“, izjavila je Anđelina.

Nastavi čitati

Estrada

BEN SE “TOPI” OD LJUBAVI! “Ti si mi sve na svijetu”

Ben Aflek je podijelio koliko je srećan na svjetskoj premijeri svog najnovijeg filma “Vazduh”, koji je radio zajedno sa svojim dugogodišnjim prijateljem i saradnikom Metom Dejmonom.

Holivudska zvijezda je održala emotivan govor, otkrivši publici da je ovo nevjerovatno dostignuće za njega kao režisera, producenta i glumca. Ben je na premijeru došao sa suprugom Dženifer Lopez, koja je sa osmijehom od uva do uva ponosno šetala pored glumca i slušala njegov govor.

Ben je podijelio svoju zahvalnost glumcima i ekipi, i odvojio je trenutak da se zahvali Dženifer na ljubavi i podršci koju mu pruža.

“Ovo je bila radost i želim samo da uživam u trenutku na trenutak. Želim da kažem da ništa od toga ne bi bilo moguće – ovo društvo, ovaj film, ova radost večeras – bez ljubavi i podrške moje žene koja mi znači više od svega na svijetu”, rekao je iskreno Ben i nastavio:

“Želim da ti kažem hvala. Volim te. Ti si mi sve na svetu. Ti si fantastična, nevjerovatna si, divna si, dobra, ljubazna, veličanstvena i volim te”, uputio je Ben niz zahvalnosti ženi, prenosi Magazin.Novosti.

Nastavi čitati

Aktuleno