Connect with us

Estrada

DINO JE OTEO OVU ŽENU DA BI JE OŽENIO Danas se ne odvaja od nje, a evo kako izgleda (FOTO)

Jedan od omiljenih regionalnih kantautora već decenijama uživa u braku sa suprugom Amelom sa kojom ima kćerku Naidu i sina Hamzu, a ljubavna priča Dine Merlina i njegove izabranice nailazila je svojevremeno na brojne komplikacije.
Naime, iako su se Amelini roditelji protivili njihovoj vezi, jer Dino nije bio imućan, dok je ona bila studentkinja arhitekture iz bogate porodice, njihova ljubav je opstala.

– Borili smo se, krili, ali niko nas nije mogao rastaviti. Nakon pet godina smo se tajno venčali. Bilo je to romantično venčanje, iako sam svoju ženu doslovno oteo. Uz nas su bili samo moj kum i Amelina sestra koja je bila kuma. Govor matičarke bio mi je predug, stalno sam pogledavao na vrata da ne bi neko naišao i pokvario našu sreću – prisetio se jednom prilikom muzičar.

– Nakon venčanja otišli smo na bračno putovanje u Dubrovnik, a kad smo se vratili, preselili smo se kod moje majke. Mene je čekala velika odgovornost za porodicu i težak rad, a Amelini roditelji bili su toliko ljuti da pola godine nisu hteli ni čuti za nju. Ali, eto, vreme leči sve, pa me danas Amelini roditelji vole i više nego što zaslužujem.

Pjevač smatra da je imao sreće što je pronašao svoju srodnu dušu i da je Amela idealna žena za njega i velika podrška u njegovoj karijeri.
– Čovjek mora da ima sreće da bi naišao na pravu osobu, mi smo imali sreću da smo bile dve srodne duše koje su zatvorile vrata i ušle u tu sobu i još uvijek su u toj sobi. Nažalost, nemaju svi ljudi sreću da upoznaju partnera za cijelio život. Ludost koju sam napravio u stvari je da sam u 17. godini počeo ozbiljno da se zabavljam, mislio sam da sam za tu ženu najvažnija osoba i da mogu da joj pružim sve – istakao je pevač i rekao da nikada neće zaboraviti trenutak kada se sa prve turneje po Jugoslaviji vratio praznih džepova.

Ljubavna priča Dina Merlina i njegove voljene opstala je ipak i pored mnogih prepreka:
– Moja žena je stajala na vratima, sa bebom. Naida je možda imala pola godine, a supruga Amela je baš završavala arhitekturu. Tiho me je upitala: “Jesi li nam šta donio? Nemam za mlijeko”. Ja nisam imao ni jednu jedinu marku. Nisam donio ništa, jer nisam ništa zaradio. Bili su tu veliki troškovi. Dao bih sve da sam te noći mogao odgovoriti: “Da, donio sam 100 maraka”.

Pored supruge, Dino je ponosan i na svoju djecu – kćerku Naidu i sina Hamzu.
Za kćerku je oduvek isticao kako je mnogo skromna, za razliku od sina, koji je u detinjstvu imao liste narudžbina za oca kada krene na put.

– Naida je rođena kad sam počinjao karijeru i u detinjstvu je doživela sve – od nemaštine do, metaforički rečeno, ‘kavijara i šampanjca’. Navikla se na skroman život, pa je njen odgovor na moje pitanje šta da joj donesem iz Pariza ili Njujorka uvek bio: ‘Tata, hvala, imam sve, samo se što pre vrati kući’. Materijalno je ne zanima, za razliku od njenog mlađeg brata. Kad se Hamza rodio, više nismo imali nikakvih egzistencijalnih problema i navikao se na to da mu Amela i ja priuštimo šta god poželi. Kad njega pitam šta mu treba i ne čeka da završim rečenicu, već ima listu narudžbina – iskren do srži je bio popularni pjevač.
aloonline.ba

Estrada

ZAMJERILA SE MAFIJI! Senida strahuje za život

Pjevačica Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, je zbog prijetnji mafije promijenila mjesto boravka i strahuje za svoj život, prenijeli su mediji u Srbiji.

Senida zna da se zamjerila čovjeku koji je jako opasan. Strahuje za svoj život i zato je promijenila mjesto boravka. Vodi računa gdje se kreće, a njenu adresu posljednjih mjeseci niko ne zna. To su ozbiljne stvari i situacija nije nimalo naivna. Život je u pitanju, a ona strahuje da bi mogla kobno da završi – rekao je izvor.
Kao što je već poznato, MUP Kantona Sarajevo je u okviru predmeta “Skaj” naveo da je kriminalna grupa planirala i podstrekivala njoj poznate osobe da izvrše fizički napad na Senidu tokom njenog boravka u Sarajevu ili na drugim lokacijama koje bi bile pogodne za izvršenje, na način da je prebiju, rane ili da je pospu kiselinom po licu.

Mediji su takođe objavili da je ona unajmila tri prstena obezbjeđenja.
Prvi prsten čine tjelohranitelji, koji prije nje dolaze na lokaciju i osmatraju da li ima opasnosti po nju.

Ako je sve bezbijedno, tek onda dolazi ona.

Drugi prsten su momci koji su “nevidljivi” i njihov zadatak je da uskoče i zaštite je ukoliko se desi nešto nepredviđeno, a treći prsten je policija.

Senida je 2021. godine posljednji put boravila u Sarajevu, kada je nastupila na jednoj zabavi tokom Sarajevo Film Festivala, prenosi Kliks.

Nastavi čitati

Estrada

vuk kostić ponovo zaljubljen! Pjevačica mu zarobila srce

Nikada Vuk Kostić nije imao tajne pred medijima, što ga je budući da važi za spontanog, neposrednog, otvorenog i čovjeka iz naroda svrstalo u omiljene domaće umjetnike. Vukova popularnost velika je, velika je i ljubav njegovih obožavateljki koje ga prate u stopu i nisu u stanju da odole njegovom šarmu.
Među onima koje smatraju da je riječ o osobi koja zaslužuje pažnju svojevremeno su se našle i brojne dame poznate široj javnosti od kojih i Jelisaveta Orašanin kraj koje je Kostić proveo pet godina. Ana Mihajlovski takođe je na neko vrijeme zarobila njegovo srce, a od prije par dana nagađa se da se on ponovo zaljubio.Ljubavni život Vuka Kostića još jednom je glavna tema medija a sve zbog toga što je uslikan u zagralju pjevačice, deceniju i po mlađe, piše Story.

Riječ je navodno o članici grupe Hurricane i ćerki pop muzičara Nenada Kneževića Kneza,Kseniji Knežević. Do špekulacija po kojima su Vuk i Ksenija otpočeli emotivnu vezu, došlo je nakon fotografije koja kruži društvenim mrežama. Priča se da su glumac i pjevačica “kliknuli” još na zajedničkom ljetovanju, koje je organizovao Ognjen Amidžić, ali budući da je Ksenija tada imala dečka strasti su se smirile, pa ponovo podgrijale pri povratku.

Ima li zaista, kako se piše, ljubavi između Vuka i Ksenije ili je riječ samo o prijateljstvu vrijeme će pokazati, a vjeruje se da će se i sam glumac pohvaliti novom djevojkom kako to uvijek uradi kada je zaljubljen. Ljubavni život Vuka Kostića nemali broj puta bio je tema medija, što ni ovoga puta neće biti izuzetak.

Nastavi čitati

Estrada

SENIDA U PROBLEMU! Sakrili je na tajnu lokaciju

Senida Hajdarpašić Senidah i dalje je u problemu zbog sukoba s bivšim saradnikom A. Š. koji je htio da joj se osveti zbog toga što je napustila njegov tim. Izvori bliski pjevačici navode da se sklonila na tajnu lokaciju iz bezbjednosnih razloga.

“Senidah zna da se zamjerila čoveku koji je jako opasan. Strahuje za svoj život i zato je promijenila mjesto boravka. Vodi računa gdje se kreće, a njenu adresu poslednjih meseci niko ne zna. To su ozbiljne stvari i situacija nije nimalo naivna. Život je u pitanju, a ona strahuje da bi mogla kobno da završi jer se zamerila Šmrku, koji je strah i trepet u Bosni i Hercegovini”, priča izvor, prenosi Pink.rs.

Zbog novonastale situacije, pjevačica je morala da angažuje obezbjeđenje koje je svuda prati.

Nastavi čitati

Aktuleno