Connect with us

Zanimljivosti

DNEVNI HOROSKOP! Lav počinje igrati “dvostruku ulogu”

Ovan se upušta u rizik, Ribe “plivaju” u novcu… njima se javlja loš predosjećaj, Lav počinje igrati ‘dvostruku ulogu’…

Dnevni horoskop za 29. mart 2023. godine, evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

Ovan

Dnevni horoskop za 26. mart 2023. godine vam donosi ogromnu potrebu za podrškom. Spremni ste na rizik i nove poduhvate koji će umnogome promijeniti vaš život, ali imate osjećaj da ne možete sve sami. Ova situacija će vas dovesti do ozbiljnog razgovora sa partnerom, vrijeme je da vidite da li imate iste poglede na sve što želite.

Bik

Vaš dnevni horoskop vas savjetuje da se ne zatvarate u sebe. Muči vas osjećaj tjeskobe i sada vam je više nego ikad potrebno druženje sa prijateljima. U poslu sve ide kako treba, imate sjajan tim na koji možete da se oslonite. Dajte šansu osobi koja vam je u mislima, izgleda da je nova ljubav na pomolu.

Blizanci

Zvijezde vam predviđaju napetost, danas ćete biti skloni lakom ulasku u konflikt. Ne shvatajte sve lično, čini se da samo čekate da vam se neko zamjeri i da ispoljite nezadovoljstvo koje vlada. Horoskop vas savjetuje da se posvetite sebi i relaksaciji, svemu ono što vas opušta. Spavajte više.

Rak

Danas je dan da ostavite sve obaveze i odete na neko kraće putovanje sa voljenom osobom. Prijaće vam promjena sredine, energija i odmor. Obaveze mogu da sačekaju, a najbolje će se završiti ako ih obavljate sa “napunjenom baterijom”. U ljubavi sve ide kako treba, prija vam romantika.

Lav

Dnevni horoskop za 26. mart 2023. godine vam donosi sjajne vijesti! Konačno dobijate ono što ste želili, a vaš uspjeh će se daleko čuti. Ova situacija može odjednom da donese odlične ponude sa više strana, ali uživaćete u osjećaju da je tako trebalo da bude. Ne rasipajte se novcem, mogući su neplanirani troškovi.

Djevica

Leptirići u stomaku vas nesvjesno odvajaju od prijatelja, obratite pažnju. Poletno osjećanje može da vam pomuti razum, ne zaboravite ko misli na vas skakodnevno i kome ste najviše potrebni. Ukoliko danas budete na ivici rasprave sa nekim od bliskih osoba, čuvajte se riječi izgovorenih u afektu.

Vaga

Dnevni horoskop za 26. mart 2023. godine vas savjetuje da se klonite tajnih radnji. Ne birajte prečice za ostvarenje cilja, već taktički pristupite onome što želite. Neće vam se dopasti ishod, ali važno je da ga shvatite kao lekciju koju nikada više nećete zaboraviti.

Škorpija

Vraća vam se energija koja vam je nedostajala, utihnuli ste u prethodnom periodu. Falila vam je motivacija, ali Škorpije se uvijek dižu kao Feniks iz pepela. Današnji dan možete da shvatite kao novi početak u kom sve karte određujete vi. Slušajte intuiciju i ne padajte pod uticaj okoline.

Strijelac

Oštri stavovi koje plasirate često mogu da dobiju negativnu konotaciju. Budite jasni, direktni i konkretni ako želite napredak u poslu ili finansijski pomak. Konflikt sa partnerom je neminovan, nedostaje mu vaša pažnja. Pojačajte unos vitamina i povedite računa o imunitetu.

Jarac

Danas je povoljan dan za sve one koji se bave privatnim biznisom. Horoskop predviđa novo saradnju, klijenta ili projekat koji može da vam poboljša reputaciju. Pokrenite se i preduzmite korake, višestruko će vam se isplatiti. Prija vam solo status, ali slučajni susret sa bivšim partnerom može da vas pokoleba.

Vodolija

Danas je dan za rješavanje problema iz prošlosti. Sve što ste odugovlačili i izbjegavali, danas dolazi na naplatu. Vrijeme je da prihvatite svoje greške, jer će vam se na taj način otvoriti novi putevi. Neodlučni ste kada je ljubavna situacija u pitanju, očekujte razgovor sa partnerom.

Ribe

Dnevni horoskop za 29. mart 2023. godine vam predviđa novčani dobitak! To će vam pomoći da rješite neka dugovanja i kupite ono što vam je potrebno. Danas ne potpisujte važne ugovore, odvojite vrijeme samo za sebe. Prija vam solo status, ali to ne znači da niste zapali za oko osobi iz bliskog okruženja…

Zanimljivosti

DNEVNI HOROSKOP! Blizanci zaljubljeni, Rak ima problema sa saradnicima

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših prostora. Ovan se rasipa, Bik popustljiv, Blizanci zaljubljeni, Rak ima problema sa saradnicima, Lav ima troškove, Djevica izolovana, Vaga ima dobar dan, Škorpija uspješna, Strijelac dinamičan, Jarac radan, Vodolija u punoj snazi, Ribe vrijedne. Ovo je dnevni horoskop za 05. april 2023. godine.

Ovan
Prepuni ste energije, toliko da ne znate šta biste s njom. Kad nemate gdje da je utrošite, počinjete da prenosite tenziju na okolinu. Na udaru je voljena osoba, a znate da nemate razloga za to. Svojim ponašanjem možete nepotrebno urušiti stabilnost veze.

Bik
Vaš spokoj zavisi od volje drugih ljudi. To nije dobro jer vas to frustrira. Oslobodite se ovog obrasca i preuzmite odgovornost za sopstveno stanje. Mijenjajte sebe, to je jedini način da promjenite i drugu stranu, naročito ako se radi o voljenoj osobi.

Blizanci
Ne prihvatajte na sebe nove obaveze, najbolje je da dan provedite u minimalnim poslovnim aktivnostima. Uskoro vas očekuje veći priliv novca koji, velikim djelom, može riješiti finansijske probleme za koje, trenutno, nemate dugoročno rješenje.

Rak
U centru pažnje je partner, bilo da je u pitanju ljubav ili poslovni odnos. Od vas se očekuje velika tolerancija, a to vam ne polazi za rukom. Višak energije utrošite na fizičke aktivnosti, time ćete razbistriti misli i usput smisliti novu strategiju.

Lav
Atmosfera u vašem polju posla postaje neizdrživo napeta. Ovo je uzrokovano neprijatnim vijestima. Sjavet bi bio da svemu tome ne pridajete veliki značaj jer je riječ o prolaznom problemu. Pustite da se situacija stiša, vaša pozicija je, za sada, stabilna.

Djevica
Mislite da se samo vi trudite. Iako biste radije da pronađete zaobilazan put do zarade, za vas je bolje da se oslonite isključivo na svoje sposobnosti, jer vas uspjeh čeka jedino na taj način. Budite oprezni, očekuju vas i poteškoće s autoritetima.

Vaga
Vaša usporenost ne treba da vas zabrinjava jer je u skladu s današnjim datumom. Veče donosi dešavanja koja će vas svojom dinamikom uvući u tempo kojim ponovo izlazite u centar pažnje. Usput, niste nedodirljivi, pripazite se u saobraćaju.

Škorpija
Ako biste racionalno analizirali svoju poziciju, priznali biste da ona i nije toliko loša. Problem je u tome što ste skloni samosažaljenju, pa iste ljude okupljate i oko sebe. Slušajući okolinu upadate u pesimizam koji, u stvari, uopšte nije vaš.

Strijelac
Privlači vas osoba s kojom je ljubavna veza nemoguća. Strastveno raspoloženje pretačete u kreativnost što vas puni dragocenom energijom. Velika motivacija vas inspiriše za odlične poslovne poteze koji će vam donijeti osjećaj pravog zadovoljstva.

Jarac
U ljubavnim odnosima ste previše nonšalantni. Vaša žudnja za slobodom može biti okidač za neprijatne rasprave. Ukoliko se ne uozbiljite i ne prihvatite kritike, obična rasprava može prerasti u ozbiljan sukob posle koga slijedi razlaz.

Vodolija
Nešto važno na čemu ste radili poprima novu formu. Insistiranje na poboljšanju komunikacije može vas nakratko dekoncentrisati i navesti da u važnom trenutku napravite previd. Budite oprezni u saobraćaju, naročito ukoliko ste vozač.

Ribe
Uzimate sebi malo slobodnog vremena, ali se ne organizujete na pravi način. Pasivnost bi možda nekom drugom napunila baterije, ali za vas to može biti izvor velike tenzije koja, ako je ne izbacite iz sebe, prijeti da preraste u agresiju.

Nastavi čitati

Zanimljivosti

HOĆE LI I OVO POSTATI MODNI HIT? Dolce&Gabbana ima nove patike koje podsjećaju na kese za smeće

Luksuzni brend Dolce&Gabanna predstavio je nove patike koje podsjećaju na kese za smeće

Koštaju 1.295 dolara, a dizajneri ih opisuju kao “spoj besprijekornog stila i multiverzuma”. Očekivano, ubrzo su uslijedile negativne reakcije na društvenim mrežama.

“Kupovinom ovih patika dobijate i dvije torbe”, napisala je jedna korisnica Tvitera.

“Možda dizajneri misle da su one idealne za ljude koji ne žele hodati u visokim potpeticama”, našalila se druga, prenosi Kliks

Nastavi čitati

Zanimljivosti

DNEVNI HOROSKOP: Lav veliča sebe, Djevica ima dobar dan

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših prostora. Ovan voli da radi danas, Bik samostalan, Blizanci uživaju, Rak odgovoran, Lav veliča sebe, Djevica ima dobar dan, Vaga neodlučna, Škorpija dobro, Strijelac pun eleana, Jarac u punoj snazi, Vodolija se trudi, Ribe muči prošlost. Ovo je dnevni horoskop za 04. april 2023. godine.

Ovan
Obuzeti ste brigama koje ste sami smislili i rješavate probleme koji bi tek mogli da se dogode. Vaša dekoncentrisanost i ponašanje na poslu vas mogu mnogo koštati, pa je bolje da se blagovremeno trgnete i odvojite realnost od mašte.

Bik
Imate osjećaj da vas niko ne razumije. Teško je govoriti o takvim stvarima kada vi o sebi nemate visoko mišljenje. Svoju duboku nesigurnost krijete iza maske nezainteresovanog ponašanja što, svakako, odbija čak i one ljude koji vas razumiju i vole.

Blizanci
Možda ste preumorni pa je to pravi razlog vašeg povlačenja i prepuštanja sudbini. Stvari se mogu neprijatno zakomplikovati ukoliko ne budete preuzeli odgovornost i svoje obaveze završavali na vrijeme, makar to bilo i neprijatno po vas.

Rak
U centru pažnje vam je privatan život pa vam se čini da su svi ostali problemi koji se tiču posla, nevažni. Trgnite se na vrijeme, vaši šefovi nemaju neograničeno strpljenje. S druge strane, ako se potrudite, slijedi vam zavidan poslovni uspjeh.

Lav
Pravite se da ne primjećujete nezainteresovanost voljene osobe. Mislite da ćete ignorisanjem izbjeći problem, a istina jeste da zataškavanjem pogoršavate već napetu situaciju. Porazgovarajte, stvari nisu crne kako vam se to trenutno čini.

Djevica
Izloženi ste velikom pritisku. Vaša pedantnost vam ne dozvoljava da stvari ostavljate nedovršene. Količina obaveza u odnosu na vrijeme kojim raspolažete daje sliku da ste sebi kreirali haos zbog koga ćete završiti u krevetu.

Vaga
Brzi ste ali i nepažljivi. Zbog pretjerane žurbe primorani ste da u hodu pravite selekciju šta je bitno a šta nije. Ipak, s obzirom na to koliko ste se zaletjeli, šansa da ne napravite opasan previd je minimalna. Budite oprezni, naročito u saobraćaju.

Škorpija
Stalno govorite o promjenama pa to postaje naporno za vaše okruženje, naročito za saradnike. Svoje strahove najviše projektujete na ženski dio populacije. Neopreznom izjavom možete izazvati žestoki sukob, iako vjerujete da ste dobronamjerni.

Strijelac
Vaša samouvjerenost i nadmeni stav polako počinju da iritiraju okolinu koja već neko vrijeme ima značajno strpljenje za sve. Ukoliko ne korigujete svoje ponašanje, možete doživeti veoma neprijatnu situaciju zbog koje ćete se osjetiti postiđeno.

Jarac
Sa svih strana vam isporučuju račune, pa čak traže i novac na zajam, koji vi nemate. Nemate strpljenja za tuđe probleme jer niste sigurni ni kako da riješite svoje. Ne budite prestrogi prema ljudima, doći će dan kada će i vama nešto biti potrebno.

Vodolija

Muče vas finansije. Ne igrajte na kartu sreće, oslonite se samo na sebe. Uspjeh vas čeka jedino ako se dobro pomučite i odreknete privilegija u kojima ste uživali. Odricanje, žrtvovanje nije problem, naročito ako vjerujete u više ciljeve.

Ribe
Osjećate da neko pokušava da vas ugrozi. Pobjeda je moguća uz veliku borbu ukoliko budete istrajni. Mnogi od vas će u ovom periodu, na poslu, osjetiti povećanu tenziju koja je rezultat promjena koje su na pomolu, a nad kojima nemate nikakvu kontrolu.

Nastavi čitati

Aktuleno