Connect with us

Zanimljivosti

Dnevni horoskop za 22. januar 2023. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših prostora- Ovan hrabar, Bik u problemu, Blizanci nemaju probleme, Rak euforičan, Lav raspoložen, Djevica neopterećena, Vaga uživa u muzici, Škorpija uspješna, Strijelac strastven, Jarac zarađuje, Vodolija nema probleme, a Ribe su sentimentalne. Ovo je dnevni horoskop za 22. januar 2023. godine.

OVAN
POSAO: Možete da očekujete veliki broj obaveza tokom današnjeg dana. Nekada ni sami ne znate kako ćete sve postići.
LJUBAV: Pred vama je neka nova emotivna dilema. Prijatelji bi željeli da vam pomognu ali ovo je nešto što morate da odlučite sami.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

BIK
POSAO: Možete da organizujete svoje vrijeme kako god želite jer na polju posla nećete imati previše obaveza.
LJUBAV: Maksimalno ste posvećeni voljenoj osobi i oboje ste sretni i zadovoljni. Po vama se vidi da imate skladnu vezu.
ZDRAVLJE: Zaštite svoju kožu od suvoće i pucanja.

BLIZANCI
POSAO: Stabilna situacija koju imate na polju posla može da vam podigne raspoloženje.
LJUBAV: Konačno ste odlučili kako ćete riješiti neki nesporazum sa voljenom osobom. Ako ste slobodni nema većih promjena.
ZDRAVLJE: Problemi vezani za krvotok.

RAK
POSAO: Sve obaveze koje ste sebi zacrtali možete da završite do kraja radnog vremena. Nećete se zadržavati duže na poslu.
LJUBAV: Očekuje vas novo ljubavno poznanstvo sa osobom koja će vam pružiti mnogo emocija.
ZDRAVLJE: Razmišljate o dijeti.

LAV
POSAO: Moguće je da nemate posao koji vam odgovara, već radite nešto privremeno. Ali promena će vam uskoro doći.
LJUBAV: Morali biste da poradite na komunikaciji sa voljenom osobom ako želite da vaš odnos napreduje.
ZDRAVLJE: Povedite računa o osjetljivim očima.

DJEVICA
POSAO: Moguće je da ćete poželjeti da stavite tačku na posao koji trenutno radite.
LJUBAV: Imate utisak da partner nije sasvim iskren prema vama u vezi svega ali još uvek nemate dokaz na koji biste mogli da se oslonite.
ZDRAVLJE: Respiratorne infekcije.

VAGA
POSAO: Očekuju vas neke nove komplikacije na poslovnom planu, pa imajte na umu da će vam trebati strpljenja.
LJUBAV: Emotivno ste stabilni i znate šta možete da očekujete od veze u kojoj ste. Zadovoljni ste.
ZDRAVLJE: Prijalo bi vam druženje sa prijateljima.

ŠKORPIJA
POSAO: Bićete maksimalno posvećeni poslu danas jer vas očekuju neki veoma važni pregovori. Daćete sve do sebe.
LJUBAV: Moguće je da ste na neki način u sukobu sa samim sobom i da vam treba dosta vremena da odlučite šta želite od ljubavi.
ZDRAVLJE: Moguća je prolazna glavobolja.

STRIJELAC
POSAO: Tokom današnjeg dana se nećete previše baviti poslovnim obavezama. Imaćete priliku i da se malo odmorite.
LJUBAV: Iskoristite priliku da priđete osobi koja vam se dopada i nećete zažaliti zbog toga. Među vama vlada jaka hemija i privlačnost.
ZDRAVLJE: Povećajte unos magnezijuma.

JARAC
POSAO: Neće vam biti teško da realizujete svoje ideje jer imate podršku sa prave strane.
LJUBAV: Očekuje vas veoma zanimljivo poznanstvo preko zajedničkih prijatelja. Uskoro ćete ostvariti i vezu.
ZDRAVLJE: Moguća je manja ukočenost u leđima.

VODOLIJA
POSAO: Očekuje vas dobar period tokom kojeg ćete veoma lako doći do pozitivnih poslovnih rezultata.
LJUBAV: Vaša strastvenost i impulsivnost sada dolaze do izražaja i voljena osoba je sve više očarana vama. Možete da očekujete dobar dan!
ZDRAVLJE: Odlično stanje.

RIBE
POSAO: Imate dosta poslovnih obaveza koje morate da završite u određenom roku, pa ste veoma zauzeti.
LJUBAV: Svakodnevnica vam je ispunjena ljubavlju i pažnjom od strane voljene osobe. Ukoliko razmišljate o potomstvu sada je idealan period.
ZDRAVLJE: Problemi sa krvnom slikom.

Zanimljivosti

Dnevni horoskop: Blizanci prilagodljivi, novi posao za Raka

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših prostora- Uspješan dan za Ovna, Biku ne prijaju promjene, Blizanci prilagodljivi, novi posao za Raka, komplikacije za Lava, Djevici potrebna regeneracija, Vaga se dvoumi, dobar dan za Škorpiji, Strijelac u poslu, Jarac zarađuje, Vodolija jaka, a Ribe umorne. Ovo je dnevni horoskop za 08.02.2023. godine.

OVAN
Niste sigurni u kom smjeru da nastavite dalje pa vam ta dilema može izazvati velike glavobolje. Nemate puno vremena za kolebanje, morate brzo djelovati. Ne zapadajte u paniku već razmišljajte kreativno i poslušajte svoju intuiciju.
BIK

Sva vaša pažnja je usmjerena na problematičnu situaciju koja se odvija u krugu vaše porodice. Kulminacija svega stiže danas, a dobra vijest je da je rješenje jednostavno i za vas povoljno. Nakon velikih turbulencija, predstoji olakšanje.

BLIZANCI

Neprijatne vijesti stižu od jutra. Zamisao koju ste imali, a koja se tiče vaših ambicija, ovim preokretom postaje neizvodljiva. Razočarani ste, a sve se dogodilo jer ste pomiješali posao i privatni život, dozvolili ste da vaše probleme rješavaju nepoznate osobe.
RAK

Ukoliko radite sa finansijama ili na neki drugi način učestvujete u transakcijama u kojima se vrte ogromne svote novca, ovaj dan može biti jako frustrirajući za vas. Budite pažljivi i skoncentrisani, po dva puta provjerite svaku računicu.
LAV

Nezadovoljstvo na ljubavnom planu prijeti da postane uzrok ozbiljnog sukoba između voljene osobe i vas. Pravi uzrok svega leži u tome što ste, već neko vrijeme, odnos sveli na dopisivanje i telefonske razgovore koji su, uglavnom, šturi.
DJEVICA

Vrijeme da se uključite u aktivnosti svoje društvene sredine. Veoma ste cijenjeni pa vam slijedi i zvanična pohvala za sav trud. Tokom večeri možete očekivati prijatne vijesti koje će vam značajno podići samopouzdanje, naročito ako je na pomolu ljubavna romansa.

VAGA

Možda niste najbolje raspoloženi za druženje i gužvu, ali morate se pripremiti za nezvane goste, a neki od njih stižu iz daleka. Vaša bezvoljnost može brzo nestati kad vas okupira dobra energija vaših prijatelja koji vas nisu zaboravili.
ŠKORPIJA

Do vas stižu pozitivne vijesti u vezi s poslom. Nije neobično da danas razmišljate o tome iako je dan savršen za neobavezan provod. Ništa čudno jer glas stiže od prijatelja s kojim ste i poslovno povezani. Iskoristite tu privilegiju.
STRIJELAC

Sve što vam u ovom trenutku treba, to je novac. Značajan priliv stiže i bitno utiče na sve planove, naročito u trenutku velikih rasprodaja. Da se do kraja dana ne biste presabirali, obuzdajte megalomansku prirodu i pažljivo osmislite kupovinu.
JARAC

Puni ste razumjevanja za druge ljude, ipak, pripazite jer vam slijede izazovne ponude kojima vam neko obećava veliki finansijski dobitak. Obazrivo s novcem danas, jer ako se zaletite kocka će pasti upravo na onu stranu na kojoj je najmanje očekujete.
VODOLIJA

Postoje dani kada sve ono u šta vjerujemo dolazi u pitanje. Takav je čas kucnuo kod vas. Nije vam jasno, zbog čega ne funkcioniše sistem rada i nagrada. Toliko ste se trudili i sve uradili po pravilu, a rezultati su izostali. Ne gubite nadu, nije sve gotovo.
RIBE

Emotivno ste napeti pa vam današnji aspekti dodatno otežavaju da sačuvate mir. Voljena osoba će kratkim komentarom na trenutak poljuljati vaš sistem vrijednosti, ali vi ne primajte sve k srcu. Atmosfera oko vas jeste neprijatna, ali i kratkotrajna.

Nastavi čitati

Zanimljivosti

Dnevni horoskop za 7. februar 2023. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših prostora- Ovan uživa, novac za Bika, Blizanci dobro, prenaglašeno emotivni Rakovi, Lav usamljen, Djevice razočarane, Vaga neodlučna, Škorpija u poslu, dinamičan dan za Strijelca, ozbiljna veza za Jarca, Vodolija upoznaje nove ljude, a Ribe moraju da se čuvaju pada. Ovo je dnevni horoskop za 7. februar 2023. godine.

OVAN
POSAO: Ukoliko imate putovanje, kontakt sa osobama iz znaka Bik i Vaga, doneće uspeh posebno ako su vezani za inostranstvo.
LJUBAV – Ovnovi koji su slobodni poželjeće da budu u svom domu u krugu svojih prijatelja. Uživate sa ljudima koje volite.
ZDRAVLJE – Razmišljate o posjeti ljekaru tokom nedelje, čisto preventivno.

BIK
POSAO – Novac i dobitak mogu da uslijede ukoliko prihvatite saradnju sa bivšim kolegama. Novac vam neće biti problem ako čak i drugome pozajmljujete.
LJUBAV – Bićete u prilici da promijenite svoj emotivni status. Moguć povratak osobe iz prošlosti.
ZDRAVLJE – Pad imuniteta.

BLIZANCI
POSAO – Razmišljate više o poslu nego što stvarno radite. Morate da se okrenete nekim realnijim ostvarenjima.
LJUBAV – Blizanačka prilagodljiva energija daje mogućnost da mogu da funkcionišu u svakoj situaciji u kojoj se nađu pa i ovoga puta novo poznanstvo može biti vrlo inspirativno.
ZDRAVLJE: Dobro je.

RAK
POSAO – Danas muški Rakovi imaju više sreće u poslovanju od žena iz istog sazviježđa. To žene ne bi trebalo da obeshrabri.
LJUBAV – Emotivnost prenaglašena, ali strah za opstanak veze ili braka. Rakovi moraju da ojačaju mentalno.
ZDRAVLJE – Potiskivanje emocija.

LAV
POSAO – Razgovor sa jednom muškom osobom iz znaka Škorpije može da vam promijeni posao ili poboljša saradnju sa još par saradnika koji su u opticaju.
LJUBAV – Slobodni Lavovi su skloni idealizaciji pa je moguća samoća. Vjerovatno ćete tražiti društvo prijatelja.
ZDRAVLJE – Stopala osjetljiva.

DJEVICA
POSAO – Djevice ne smiju biti brzoplete već sigurne u svoje znanje i kvalitete. Više razmišljati o dugoročnim planovima.
LJUBAV – Pazite na razočarenje. Često vam se dešava da partner nije iskren do kraja, sklon lažima, prevrtljivosti.
ZDRAVLJE – Neraspoloženje i depresija

VAGA
POSAO – Veliki optimizam i nadahnutost prate Vagu kroz poslovnu saradnju. Finansijske špekulacije su moguće.
LJUBAV – Dileme, neodlučnost. Posebno ako ste sami i niste u vezi ili braku moraćete da napravite izvjesni presjek u emotivnom životu.
ZDRAVLJE – Prijeti vam gojaznost!

ŠKORPIJA
POSAO – Dan koji je više opisan kroz komunikaciju sa osobama koje vam mogu pomoći oko daljih planova.
LJUBAV – Neko je zaljubljen u Vas. Ako ste u braku, vezi, morate da prihvatite osobu koja živi sa vama sa svim vrlinama i manama.
ZDRAVLJE – Dobro se osjećate.

STRIJELAC
POSAO – Možda ćete morati na put. Ukoliko radite u nekom trgovačkom kompleksu, očekujte jako dinamičan dan.
LJUBAV – Emotivno ste vezani za osobu koja je poslovno jača od vas. Morate da se pomirite sa činjenicom da nekada i druga strana mora biti snažnija. Spustite nivo sujete.
ZDRAVLJE – Manje alkohola i noćnog života

JARAC
POSAO – Vi imate jasne planove ukoliko želite da pokrenete nešto novo. Danas bi mogli da pozovete nekog starog saradnika i posavjetujete se.
LJUBAV – Poznanstvo, ako ste slobodni. Ovo je osoba sa kojom komunicirate duži period. Moguća ozbiljna veza.
ZDRAVLJE – Jačajte imunitet.

VODOLIJA

POSAO – Novac vam stiže preko rodbinskih konekcija. Razmišljate o odlasku u neku drugu zemlju.

LJUBAV – Kroz posao stičete nova poznanstva. Vodolija u braku često želi da izađe iz kućnih obaveza.

ZDRAVLJE – Preosjetljivost na promjenu temperature u vazduhu.

RIBE

POSAO: Poslovna saradnja sa osobama koje imaju jake poslovne veze. Možete ostvariti dobar kontakt sa Vagom ili Vodolijom.

LJUBAV – Ukoliko ste slobodni imate prijatelja koji je zaljubljen u Vas. Vjerovatno je to osoba iz znaka Škorpije.

ZDRAVLJE – Oprezno pri hodu, mogućnost pada

Nastavi čitati

Zanimljivosti

MLADIĆ IZ HRVATSKE U PROBLEMU! Ne može naći djevojku jer previše liči na Aleksandra Vučića

Mladi Borna iz Hrvatske u potrazi je za srodnom dušom na društvenoj mreži Tinder. On nema puno zahtjeva. Bitno mu je jedino da njegovoj potencijalnoj izabranici ne smeta to što je dvojnik predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Ako želiš zrelu osobu uz sebe, a ne smeta ti što izgledam kao Vučić, onda samo “swipe” desno – napisao je uz fotografiju na ovoj društvenoj mreži.

Nastavi čitati

Aktuleno