Connect with us

Politika

DRAŠKO STANIVUKOVIĆ “Pitajte Jelenu GDJE JE PUKLO, jedino tačno u njenim objavama je GRAMATIKA”

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković je, gostujući u emisiji “Telering” na RTRS komentarisao zategnute odnose s Jelenom Trivić, probleme u stranci, ali i u gradu.
“Priče o napuštanju PDP-a traju godinama. Smatram da treba da jačamo iznutra. Pitajte Jelenu Trivić gdje je puklo. Nisam advokat Jelene Trivić, pa da ja objašnjavam šta i kako ona radi. Između nas nije postojao sukob, nego jednostrani napad s njene strane. Sama je odlučila da napravi prvi korak u tom pravcu. Do izbora je govorila drugačije, hvalila i mene i Branislava Borenovića. Ono što smo do sada prošli, to je za mene sveto“, rekao je Stanivuković.

Dodao je da bi bilo blamaža i neukusno da priča o unutrašnjim stvarima stranke javno.

“Govoreći o meni, ona priča o sebi. Prošli smo zajedno toliko toga i vidjeli smo jedni druge u raznim fazama. Njen brat mi se zahvalio na završnoj tribini za svu pomoć i podršku koju sam joj pružio. Toliko o tome da je nisam podržao. Jedino što je u njenoj objavi u kojoj me napada tačno je gramatika“, naglasio je.
MONDO

Politika

„ZA SRPSKU NEPRIHVATLJIVO ČLANSTVO U NATO-u“ Ilić oštro reagovao na izjavu Podžića

Poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Mladen Ilić izjavio je danas Srni da je za Srpsku neprihvatljiv ulazak BiH u NATO, ali da to ne iskuljčuje saradnju sa ovom, ali i ostalim organizacijama.

Ilić je rekao da svi zvaničnici Republike Srpske jasno mogu da iznesu stav naroda – da nije za ulazak u NATO, koji je isti bez obzira da li ih pitali na ulici ili kroz referendum.

– Republika Srpska i njeni predstavnici neće dozvoliti da upadnu u bilo kakvu zamku kada je riječ o pitanju članstva u NATO-u. Nemamo problem kada kažemo da smo za saradnju, znamo tačno do koje granice to može ići i na koji način to funkcioniše – istakao je Ilić.

Reagujući na izjavu ministra odbrane u Savjetu ministara Sifeta Podžića da će u BiH, najvjerovatnije, biti referendum o pitanju članstva u NATO-u, Ilić je rekao da takve izjave pojedinaca i zvaničnika iz političkog Sarajeva ili nekog drugog dijela BiH doživljava kao njihov pokušaj da ostvare neke lične poene u okviru svojih političkih organizacija, a ne kao konkretna i konstruktivna rješenja.
novosti.ba

Nastavi čitati

Politika

SNSD-u četiri delegata u PD PS BiH

SNSD je obezbijedio četiri delegata u u Klubu Srba u Domu naroda PD PS BiH, saznaje ATV.

Nastavi čitati

Politika

MILETIĆ ČESTITAO VULINU! “Odličan izbor za direktora BIA”

Predsjednik GO SPS Prijedor i direktor Toplane AD Prijedor Duško Miletić čestitao je Aleksandru Vulinu imenovanje na mjesto direktora BIA.
” Čestitam Vam na imenovanju i siguran sam da ćete odlično obavljati svoj posao, kao što ste to radili i do sada”, poručio je Miletić.
Aleksandar Vulin u Republici Srpskoj uvijek je rado viđen gost, a poznato je da je u bliskim prijateljskim odnosima sa vrhom SPS-a.

Nastavi čitati

Aktuleno