Connect with us

Estrada

EVO KAKO JE ŠAKIRA otkrila da je PIKE VARA!

Pjevačica Šakira je otkrila da joj je Đerar Pike nevjeran kada je shvatila da je neko jeo njen džem, prenose španski mediji.
Naime, kolumbijska pjevačica nedavno je objavila pjesmu u kojoj je stihovima isprozivala bivšeg partnera zbog prevare s 23-godišnjom studentkinjom Klarom Čijom Marti.

U pjesmi je suptilno spomenula i fudbalerovu novu djevojku, U riječi “jasno” (claramente), Šakira je ugradila upravo njeno ime, a i on je sam u jednom stihu spomenut u pjesmi – “Perdon, que te sal-pique”.

Sada se pojavila nova informacija u vezi s njihovim raskidom. Naime, mjesecima se pisalo da ga je Šakira uhvatila u krevetu s ljubavnicom, potom da je platila privatne detektive da ga prate… Međutim, ništa od toga nije istina.

Kako pišu španski mediji, Šakira je otkrila da joj je dragi nevjeran zahvaljujući – tegli sa džemom. Naime, nakon jednog od svojih poslovnih putovanja, Šakira je došla kući i htjela da se zasladi džemom koji obožava, za razliku od njenog bivšeg, koji ga ne voli. Međutim, pjevačica je otvorila frižider i shvatila da ga je neko konzumirao dok je nije bilo.

Tada joj je bilo jasno da u njihovu kuću dolazi neko drugi. Da ima istine u svemu, može se vidjeti i u spotu za pjesmu “Te Felicito”, gdje je imala referencu na taj trenutak – kada je vidimo kako otvara frižider i u njemu vidi glavu Rauva Alehandra, s kojim je snimila ovu pjesmu.

U jednom intervjuu, novinar je kasnije pitao Šakiru šta je njen lik tražio kada je otvorio frižider, a ona je odgovorila: “Istinu”.

Estrada

EVO ŠTA SE DEŠAVALO KOD Aradinovića! Čula sam galamu, Indi je vikala i plakala

Skandalozan snimak tuče Edite i Indire Indi Aradinović šokirao je javnost, a nemili događaj se desio na Zvezdari ispred zgrade u kojoj živi i njihova majka Florija.
Pojedine komšije su vidjele i čule šta se tog dana dešavalo, a sada su progovorile o svemu.

Naime, jedna gospođa kaže da često viđa Editu u komšiluku, ali i da je čak vidjela i djelić nemilog događaja.

Ona nije mogla sa sigurnošću da kaže da li se svađa sestara desila prije ili poslije Nove godine, ali za neke detalje bila je potpuno sigurna.

“Znate kako, ovdje se ljudi često posvađaju zbog parking mjesta, pa sam i tada čula neku viku. Vidjela sam kroz prozor šta se dešava i baš me je šokiralo kada sam vidjela njih dvije. Indi ne viđam tako često, ali Editu srećem”, kaže starija gospođa, koja je željela da ostane anonimna, a onda otkrila:

“Ne mogu da se sjetim da li je to bilo početkom januara, ali znam da je još bilo lijepo vrijeme. Pomislila sam da su se možda i one zbog parkinga posvađale, jer je to ovdje normalno. Vrištale su, ali se nije jasno čulo šta govore jer je Indi vikala i plakala istovremeno”, navodi pjevačicina komšinica za 24sedam, koja poznaje iz viđenja i njihovu majku, koja je bila prinuđena da skoči i razdvoji ćerke.

Podsjetimo, u medijima je juče osvanuo snimak kako se Indi i Edita tuku, čupaju, guraju i svađaju. Edita je čak u više navrata bacila Indin mobilni telefon, što ju je dodatno iznerviralo, a kada je sve isplivalo u javnost, obje su se oglasile.

Nastavi čitati

Estrada

ACU PEJOVIĆA NAPALA KĆERKA “Kako si mogao ovo da uradiš mami”

Pjevač Aco Pejović ne voli pretjerano da govori o svom privatnom životu, a sada je ispričao jednu situaciju sa kćerkama.
Naime, njegova kćerka šokirala se kada je vidjela oca na snimanju spota za pjesmu “Neverna”.

“Manekenka koja je glumila u spotu mi je sjela u krilo za snimanje scene. Mi smo tu, kao, neka predigra, ide ruka ispod suknje, to se vidi u spotu sve. Moja srednja kćerka je odgledala taj spot i okrenula se prema meni i rekla: ‘Kako si mogao ovo da uradiš mami?’. I odmah je pobjegla u sobu”, kroz smijeh se prisjetio Pejović.

Aco smatra da su na Balkanu najljepše žene na svijetu.

“Mislim da su na našim prostorima najljepše žene – Hrvatska, Srbija, Crna Gora, BiH. To je taj poseban temperament, ta put, taj stil, način života, drugačije je nego u ostatku svijeta. Nigdje na svijetu, skoro nigdje, nećete naći djevojku, koja je u 10 ujutro potpuno sređena, sa najjačom garderobom i šminkom”, govori pjevač.

Objasnio je da su njegove kćerke opuštenije oko izgleda.

Priča kako ih je odgajao na drugi način i da im je najbitnija škola.

Aco Pejović i njegova supruga Biljana su trideset godina u braku, a pjevač je otkrio i tajnu njihovog uspjeha.

“Moraš biti što manje kući, šalim se. Bili smo sedam dana zajedno i onda smo se vjenčali. Svaki brak se sastoji od tolerancije i poštovanja”, objasnio je za 24sata.hr.

Nastavi čitati

Estrada

TUČA NA SRED ULICE! Potukle se SESTRE, Indi i Edita Aradinović (VIDEO)

Pjevačice i sestre Indi i Edita Aradinović potukle su se nasred ulice i razmjenjivale teške udarce usred dana, dok je prolaznik na sve načine pokušao da ih razdvoji.
Na snimku se vidi kako se valjaju po ulici, tuku i svađaju, a jednom trenutku Edita se prodrala na Indi. “Daj mi telefon”, viknula je, da bi isti završio bačen par metara dalje. Nastavile su gurkanje, kada je u jeku svađe uletela i njihova majka koja je pokušala da smiri situaciju.
Edita se uputila ka stanu, a Indi je ušla u automobil. Poznato je dvije sestre ranije nisu bile u dobrim odnosima, ali su takođe po napisima medija i izgladile svoj odnos, o čemu je baš Edita nedavno govorila u jednoj emisiji.
Koji je razlog skandaloznog sukoba i ponašanja dvije pjevačice, ostaje da saznamo.

Nastavi čitati

Aktuleno