Connect with us

Banjaluka

EVO KOLIKO KOŠTAJU KARTE ZA “SRPSKA OPEN”! Danas su puštene u prodaju

Karte za dugo iščekivani Srpska open, teniski turnir iz ATP 250 serije koji će od 16. do 23. aprila biti održan u Banjaluci, puštene su u prodaju.
U nedjelju, 16.aprila na dan kvalifikacija ulaz će biti slobodan, pa će ljubitelji bijelog sporta moći da uživaju u mečevima, ali i da vide i najbolje tenisere na svijetu kako treniraju.

Za sve one koji žele da budu dio ovog jedinstvenog događaja u ponudi su dva tipa karata – ulaznica za Centralni teren, sa kojom će imati pristup i ostalim terenima za mečeve – Grandstand i Court1, kao i FAN zoni, kao i posebna ulaznica za FAN zonu, koja će omogućiti i pristup terenima za mečeve – Grandstand i Court1.

Ulaznice za prvi dan biće 13 KM, za drugi dan 17 i 26 KM, dok će za srijedu 19. i četvrtak 20.aprila biti 34 i 43 KM. Za mečeve u petak, 21.aprila potrebno je izdvojiti 43 i 51 KM, za polufinala 51 i 60 KM i finale 68 i 77 KM.

Karte će biti dostupne za kupovinu za svaki pojedinačni dan.

Studenti koji prilikom kupovine karte na prodajnom mjestu pokažu indeks na uvid imaće popust od 20% odsto, dok će popust od 30% biti omogućen i djeci koja imaju manje od 10 godina, uz pokazanu đačku knjižicu. Ulaz u FAN zonu za djecu ispod 10 godina biće besplatan. Djeci ispod 5 godina starosti biće dozvoljen samo ulazak u FAN zonu, dok je djeci od 5 do 12 godina dozvoljen ulazak na mečeve uz adekvatnu ulaznicu i pratnju roditelja.

U ponudi će biti i VIP ulaznice. U VIP ložama obezbijeđeno je šest mjesta i karte se kupuju za cijelu ložu, bez mogućnosti kupovine pojedinačnih mjesta u jednoj loži.

Ulaznice mogu da se kupe na sajtu www.srpskaopen.org, ili na prodajnom mjestu u Banjaluci – Stars & More agencija, Jevrejska 6, kao i putem prodajne mreže Tickets.rs u Srbiji.

Banjaluka

BORAC DOBIO NOVOG DIREKTORA

Na Gradskom stadionu u Banjaluci danas je održana prva sjednica novog Upravnog odbora, na kojoj su imenovani direktor i sportski direktor kluba, ali i direktor marketinga i prodaje.

Za novog direktora kluba izabran je Aleksandar Mićić, koji je do sada obavljao funkciju koordinatora omladinske škole, poziciju sportskog direktora vršiće Oliver Јandrić, a funkciju direktora marketinga i prodaje ubuduće će obavljati Dejan Ćato, koji je iste poslove obavljao u Banjalučkoj pivari, prenosi RTRS.

Njegov zamjenik biće Mirko Vujinović, diplomirani ekonomista.

Podsjećamo, Borac je u ponedjeljak na sjednici Skupštine dobio novo rukovodstvo, na čelu sa predsjednikom Upravnog odbora Milanom Tegeltijom.

Nastavi čitati

Banjaluka

STANIVUKOVIĆ: Banjaluka u aprilu u epicentru svjetske javnosti

Međunarodna biciklistička trka “Beograd – Banjaluka” biće održana u periodu od 19. do 22. aprila, najavljeno je na današnjoj prezentaciji trke, kojoj je prisustvovao i gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković.

Biciklistički karavan će 17. godinu zaredom preći granicu između Srbije i Republike Srpske bez zaustavljanja.

Trka i ove godine ima četiri etape, start je u Beogradu 19. aprila, cilj u Banjaluci 22. aprila.

– Ova je trka više od trke. I ovo je događaj više od sportskog događaja. Ovo je događaj koji povezuje naš narod u Srbiji i u Republici Srpskoj, koji dodatno afirmiše sport, turizam, koji sa više aspekata znači našem gradu. Hvala organizatorima, partnerima i sponzorima što ova priča traje 17 godina kazao je Stanivuković.

Ono što je posebno zanimljivo je da će 22. aprila u Banjaluci biti završna etapa biciklističke trke i polufinalne borbe na ATP turniru Srpska open.

Završni kilometri trke “Beorad – Banjaluka” voziće se u ulici Kralja Petra I Karađeođevića uz koju se nalazi i park “Mladen Stojanović” gdje će biti igrani mečevi teniskog turnira. Biće to veliki organizacioni izazov.

– Gotovo pred polufinale i finale teniskog spektakla u našem gradu imamo i ovu trku. Grad je za to, Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske preispituje bezbjednosni aspekt, ali želimo da to sve bude u redu jer znam koliko je to važno. Idemo ka tome da tih dana u našem gradu dočekamo stotine biciklista iz preko 30 zemalja, ali i najbolje svjetske tenisere i da Banjaluka bude u epicentru svjetske javnosti, poručio je Stanivuković i napomenuo da “će Banjaluka od 17. do 24. aprila biti grad koji će najviše biti u svim svjetskim medijima i to je ono na šta treba da budemo ponosni”.

Organizatori biciklističke trke “Beograd – Banjaluka” ističu da je sve spremno za ovu trku. Takmičari će u prvoj etapi preći preko graničnog prelaza između Srbije i Republike Srpske bez zaustavljanja. Prva etapa trke se vozi od Beograda do Bijeljine 19. aprila, druga od Bijeljine do Vlasenice dan kasnije, treća iz Doboja do Prijedora 21. aprila, a četvrta od Novog Grada preko Kostajnice, Kozarske Dubice i Gradiške do Banjaluke 22. aprila.

Nastavi čitati

Banjaluka

BANJALUKA dobija novi panoramski autobus, u aprilu BESPLATAN

Kako bi turistima pružili najbolju uslugu tokom predstojećeg sportskog spektakla „Srpska Open“ ali i svih drugih planiranih dešavanja, Grad Banjaluka je nabavio i dvospratni panoramski autobus za razgledanje grada.

Saopštio je ovo gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, rekavši da će tokom aprila vožnja ovim autobusom biti potpuno besplatna.

– Novi dvospratni panoramski autobus će sve posjetioce, ali i naše sugrađane voziti po znamenitim dijelovima grada, a vožnja će tokom aprila biti potpuno besplatna, rekao je Stanivuković.

Kako je pojasnio, nakon turnira ovaj panoramski autobus će i dalje na raspolaganju svim turistima kao dodatna turistička ponuda Banjaluke.

Nastavi čitati

Aktuleno