Connect with us

Banjaluka

HOROR U BANJALUCI! U automobilu pronađeno beživotno tijelo

Tijelo muškarca A.L. iz Ugljevika pronađeno je juče u vozilu u ulici Karađorđeva u Banjaluci, a obdukcijom je potvrđeno da nema elemenata krivičnog djela, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.
Po prijavi su postupili policijski službenici i izvršili uviđaj na licu mjesta, uz prisustvo dežurnog doktora mrtvozornika Službe hitne medicinske pomoći Banjaluka koji je izvršio pregled tijela, kojom prilikom se isti nije mogao izjasniti o uzroku smrti.

“Tokom uviđaja nisu pronađeni identifikacioni dokumenti, kao ni drugi predmeti na osnovu kojih bi se mogao utvrditi identitet lica”, stoji u saopštenju.

U saopštenju navode da je obdukcija izvršena danas te da je utvrđeno da nema tragova koji ukazuju da je smrt nastupila kao posljedica krivičnog djela.

“Preduzimanjem mjera i radnji na identifikaciji beživotnog tijela, utvrđeno je da se radi o licu A.L. iz Ugljevika, sa boravištem u Banjaluci”, navode iz policije.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka biće dostavljen izvještaj.

Banjaluka

FUDBALSKA GROZNICA NIKOG NIJE ZAOBIŠLA! Stanivuković se našalio “SUTRA LETIM ZA KATAR”

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković prije nekoliko dana najavio je produženu pauzu za sve radnike Gradske uprave kako bi mogli pratiti sljedeći meč Srbije na Svjetskom prvenstvu u Kataru.
Danas se ponovo dotakao fudbala te objavio sljedeći post

Nastavi čitati

Banjaluka

NOVI KONCEPT SAOBRAĆAJA U CENTRU GRADA Velika jednosmjerna ulica, kilometri biciklističkih staza

Velika jednosmjerna ulica kroz širi centar grada je novi koncept saobraćaja u Banjaluci, najavio je gradonačelnik Draško Stanivuković.

Prema njegovim riječima, ovaj projekat trebalo da doprinese rasterećenju saobraćajnih gužvi u centru grada, te da unaprijedi biciklistički saobraćaj.

U narednom periodu uslijediće javna rasprava po ovom pitanju.

Ovaj projekat obuhvata preko tri kilometra novih biciklističkih staza, dvije saobraćajne trake za automobile i traku za javni gradski prevoz i taksi vozila – poručio je on.

Nastavi čitati

Banjaluka

Novo dječije igralište dobili i mališani u Šargovcu

Uskoro će početi i gradnja igrališta za najmlađe u naselju Ramići

Mnogobrojni mališani Šargovca, ali i najmlađi sugrađani koji su u blizini ovog naselja, dobili su novo dječije igralište za zdravo i kvalitetno odrastanje.

Novoizgrađeno mjesto za igru je obišao i gradonačelnik Draško Stanivuković, koji je kazao da je ovo osmo po redu dječije igralište, koje je izgrađeno u toku ove godine.

– Mališani naselja Šargovac dobili su novo mjesto za okupljanje, igru i srećno djetinjstvo. Naša obaveza je da im to pružimo i to činimo u svakom trenutku – poručio je gradonačelnik.

Novo igralište u Šargovcu, koje je sagrađeno uz Osnovnu škola „Đura Jakšić“, otvorena je uređena površina sa spravama za igru, poput ljuljaški, njihalica, piramida, tobogana, klackalica, a sve ispunjavaju potrebne bezbjednosne zahtjeve.

Inače, ove godine u više naselja sagrađena su nova igrališta. Tako su vesela i sigurna mjesta za igru dobili mališani u naseljima: Dragočaj, Kuljani, Kočićev vijenac, Centar, Petrićevac, Racune, kao i Bulevar. Uskoro će početi i gradnja igrališta za najmlađe u naselju Ramići, za šta je u toku postupak javne nabavke za izbor izvođača radova.

Nastavi čitati

Aktuleno