Connect with us

Društvo

Igor Jovičić novi predsjednik Uprave ATOS BANK a.d. Banja Luka

Published

on

Novi predsjednik Uprave ATOS BANK a.d. Banja Luka je Igor Jovičić, saopšteno je iz ove banke. Naime, Nadzorni odbor ATOS BANK a.d. Banja Luka, uz saglasnost Agencije za bankarstvo Republike Srpske imenovala je Igora Jovičića za novog predsjednika Uprave ATOS BANK a.d. Banja Luka. Mandat novog predsjednika Uprave počinje 01.08.2022. godine.

Igor Jovičić iza sebe ima dugogodišnje bankarsko iskustvo, a više od 16 godina obavljao je rukovodeće menadžerske pozicije u oblasti finansija, bankarskog tržišta i korporativnog bankarstva. Tokom bogate profesionalne karijere u bankarskoj industriji više od šest godina bio je i član Uprave i izvršni direktor Nove Banke a.d. Banja Luka.

„Velika mi je čast i zadovoljstvo zbog ovog imenovanja, koje sa sobom nosi profesionalni i lični izazov, ali i novo iskustvo.  Vjerujem da ću opravdati ukazano povjerenje, te da ću svojim znanjem i iskustvom zajedno sa svojim kolegama dodatno unaprijediti poslovanje Atos banke. U ovoj Banci imamo odličan tim ljudi, te sam siguran da ćemo uspjeti ispuniti sve važne ciljeve, te našim klijentima ostati pouzdan i jak finansijski partner„ izjavio je ovim povodom predsjednik Uprave Igor Jovičić.

Poslovne aktivnosti Atos Banke su usmjerene na konstantan razvoj i digitalizaciju bankarskih usluga, prateći savremene trendove poslovanja. Atos Bank a.d. Banja Luka nastavlja graditi dugoročne i harmonične odnose sa klijentima, koji su im na prvom mjestu.

Nastavi čitati

Društvo

DOBRA VIJEST Evo za koliko će narednih dana u Srpskoj pojeftiniti benzin, a koliko dizel

Published

on

By

Na benzinskim pumpama u Republici Srpskoj benzin će narednih dana pojeftiniti do 12, a dizel do osam feninga po litru.

To kažu u Grupaciji za promet naftom i naftnim derivatima pri Privrednoj komori Srpske, naglasivši da je unazad mjesec dana benzin u RS u prosjeku pojeftinio za oko  45, a dizel za oko 35 feninga.

–  Trenutno, cijena benzina kreće se 2,99-3,19, a dizela 3,13-3,29 KM, u zavisnosti od regije i distributera. Očekuje se da narednih dana bude nastavljen blagi pad cijena goriva u Srpskoj. Riječ je o periodu do 10 dana, nakon čega će cijene goriva u RS zavisiti od berzanskih kretanja, odnosno nabavnih cijena – kaže za Srpskainfo predsjednik ove grupacije Dragan Trišić.

Izvor: Srpskainfo.com

Nastavi čitati

Društvo

UDOMI LJUBAV IZ AZILA Pogledajte divne pse koji čekaju svoje vlasnike

Published

on

By

Prihvatilište za napuštene pse grada Banjaluke je smješteno na Manjači. O napuštenim i izgubljenim psima se vodi briga, pruža odgovarajuća veterinarska zaštita, a svi psi – koji se daju na usvajanje – prolaze, osim veterinarskog pregleda i vakcinisanja, i test procjene karaktera.

Pozivaju građane da pruže novi dom nekom od napuštenih ljubimaca, koji se sada nalaze u prihvatilištu.

Sve potrebne informacije možete da dobijete na brojeve telefona: 051/244-526 i 065/690-857.

Opredijeljenost Grada je da zaštiti životinje, a akcija “Udomi ljubav” ima za cilj da skrene pažnju i podigne svijest o značaju udomljavanja pasa iz azila.

Pogledajte na linku neke od pasa koji čekaju svog vlasnika.

Izvor: Blink.ba

Nastavi čitati

Društvo

NAJRADOSNIJE VIJESTI Republika Srpska bogatija za 18 beba

Published

on

By

U porodilištima Republike Srpske u posljednja 24 časa rođeno je 18 beba.

UBanjaluci je rođeno 11 beba, dok je Doboj bogatiji za tri bebe.

U Bijeljini i Gradiškoj rođene su po dvije bebe.

Izvor: Srpskainfo.com

Nastavi čitati

Aktuleno