Connect with us

Estrada

Isplivali jezivi detalji koji su prethodili razvodu Severine i Kojića

Pjevačica Severina Vučković posljednjih godina je u velikom finansijskom problemu, zbog čega je, između ostalog, i nastao porodični problem kada se potukla sa sestrom u stanu njihove majke u Splitu, a novac je navodno i glavni razlog njenog razvoda od Igora Kojića.

Pjevačica nije bila zadovoljna time što nasljednik Dragana Kojića Kebe ne može da zadovolji njene apetite, zbog čega je izbijao kurcšlus.

Posljednji u nizu bio je koban po njihov brak.

Taj incident dogodio se za vrijeme korone i bio je kap koja je prelila čašu u odnosu između Seve i Igora.

Ona je početkom pandemije tražila novac od Igora kako bi nekome taj iznos dala za neku uslugu, ne navodeći kome i zašto, ali joj je on rekao da tu količinu novca koju mu je tražila nema. Međutim, ni tada nije htio da je ostavi na cjedilu, pa je zamolio oca Kebu da mu pozajmi. Pjevaču je pukao film jer je do tada davao šakom i kapom, a snajka nikad nije bila zadovoljna i uvijek je tražila još. To se sve dešavalo u jeku pandemije virusa, kada su svi gledali kako da sastave kraj s krajem i da prežive – priča izvor “Kurira”.

Prema njegovim riječima, Severina je tada fizički nasrnula na Igora.

Igorov otac nije htio da mu da novac i umjesto da to razumije, Severina je vrijeđala i ponižavala Kebu i svekrvu Olju. Govorila je kako je ona kriva što Igor nije svoj čovek, prebacivala loptu s jednog na drugog člana porodice i u jednom trenutku je rukom udarila Igora po glavi i ramenu. Tu je bio kraj. Uzela je torbu, popakovala stvari koje je dohvatila, sjela u svoj džip i zaputila se u pravcu Zagreba. Međutim, nije daleko stigla jer ju je zaustavila policija. Na snazi je bio policijski čas i ona nije smjela da napusti kuću. Napisali su joj prijavu i morala je da plati kaznu od 50.000 dinara – kaže ovaj sagovornik, dobro upućen u porodične odnose Kojića.

On ističe i to da je Keba snajki dao više od 70.000 evra tokom braka s njegovim sinom.

– Keba im je pomagao u svakoj situaciji. Igora nije ni pitao za šta im treba, već je nesebično davao. Zauzvrat je dobijao samo nezahvalnost. Više od 70.000 evra je dao Severini za njene potrebe. Ne mari on za taj novac, ali celu porodicu je zaboleo njen odnos prema Igoru i ostalim članovima – završava izvor pomenutog medija.

Pripadnici sedme sile pokušali su da stupe u kontakt sa Severinom, Igorom i Kebom, ali oni nisu odgovarali na pozive.

Severina je, sa druge strane, ušla u sukob i sa voditeljkom Nikolinom Pišek, koja je objelodanila da ju je pjevačica pljuvala i vrijeđala, prenosi Blic.

Estrada

BANJALUČANKA POBJEGLA IZ ZADRUGE! Spremna na striptiz da otplati dug

Diskvalifikovane zadrugarke Ivana Puzić i Sandra Bakša otvorile su dušu za Rijaliti i otkrile kako će otplatiti kaznu od 100.000 evra jer su zajedno pobjegle iz Bijele kuće.
Nisu krile da će pomoć potražiti ni manje ni više nego u famoznom Bujanovcu, gdje su se mnoge rijaliti-djevojke već promovisale ranijih godina tako što su odlazile tamo i na razne načine zarađivale novac.

“Idemo u Bujanovac da zaradimo za kaznu, igraćemo tamo pošto snimamo zajedničku pjesmu, pa ćemo tako otplatiti. Kada je majka vidjela naslov da sam striptizeta iz Bujanovca, nazvala me je i pitala šta je to, sad sam otkrila gdje se nalazi Bujanovac, moram otići da vidim šta je tamo. Saznala sam da je mnogo djevojaka bilo u Bujanovcu. Mnoge su bile, Aleksandra Nikolić, MC Aleks, vjerovatno ih ima još, ali ne mogu da se sjetim. Moraću da vidim šta je taj Bujanovac, 50.000 evra je veliki iznos, ni Bujanovac nije daleko. Završićemo kaznu u Bujanovcu, ko kaže da nema posla? Ima ko hoće da radi!”, kaže Banjalučanka Ivana Puzić, prenosi Kurir.
bl-portal

Nastavi čitati

Estrada

Dua Lipa dobila albansko državljanstvo

​Predsjednik Albanije Bajram Begaj uručio je danas albansko državljanstvo britanskoj pop zvijezdi albanskog porijekla Dua Lipi zbog, kako je rekao, uloge ove umjetnice u širenju slike Albanaca na medjunarodnom nivou kroz muziku.

Begaj je rekao da je Lipa dobila državljanstvo uoči 110. godišnjice nezavisnosti Albanije od Otomanskog carstva i da smatra da je to čast jer je Lipa proslavila Albance širom svijeta.

“Biću Albanka i na papiru”, rekla je Lipa prije polaganja zakletve državljanstva u gradskoj skupštini Tirane.

Lipa je rodjena u Londonu 1995. godine od roditelja imigranta Albanaca Anese i Dukadjina Lipe sa Kosova.

Na Lipu, koja je počela da pjeva sa pet godina, muzički je uticao njen otac, bivši pjevač i gitarista rok grupe.

Počela je da postavlja svoje pjesme na Youtube kada je imala 14 godina, prenosi b92.

Njen prvi debi studijski album objavljen je 2017.

Godine 2019. osvojila je Gremi za najboljeg novog izvođača.

 

Nastavi čitati

Estrada

PJEVAČICA SABLAZNILA JAVNOST! “Ženama se poslije porođaja SMANJUJE MOZAK”

Prije skoro godinu dana pjevačica Marina Tadić je u emisiji pokrenula temu o kojoj je javnost tada brujala danima.
Ponovo se sa Ildom Šaulić i Marinom Visković našla u istoj emisiji, ali se tema da se ženama smanjuje mozak nakon porođaja nastavila.

“Sjećaš se Marina da smo došli do toga da se ženama smanji mozak kada su u drugom stanju, jel to i dalje tvrdiš”, upitala je voditeljka Vesna Milanović, a pjevačica je kao iz topa odgovorila:

Tvrdim sto posto, pa postoje naučna istraživanja o tome, slobodno pročitajte. Ja sam to našla i poslala sam ti dokaz Siniša. Mene su poslije togla zvali prijatelji i muž od moje drugarice mi je rekao da je njegova žena obuvala dve različite patike nakon porođaja – rekla je Marina gostujući u emisiji “Grand specijal”.

“Mislili smo da u ovoj emisiji ugostimo jednog ginekologa i pslihologa, pa da pričamo na ovu temu, ali si nam ti sama dovoljna”, dodala je Vesna, a kroz smijeh se nadovezala Ilda:

Kod mene se nije smanjio mozak, pa sam zato ostala zgranuta. Marina je jako bila uporna u tome, pa nam je svima poslala ta naučna istraživanja da vidimo da je bila u pravu.

Nastavi čitati

Aktuleno