Connect with us

Estrada

LIJEKOVI NISU POMAGALI, LIJEČILI GA STRUJOM! Bojan Tomović progovorio o bolesti: Zato sam se i razveo od žene, ONA JE ČESTITO BIĆE

Pjevač Bojan Tomović koji se skoro deceniju nije pojavljivao u medijima govorio je u emisiji Puls Srbije kod Ivana Gajića o svojoj bolesti od koje su patile i pate mnoge poznate i slavne ličnosti – bipolarnog poremećaja.

– Ja sam od djetinjstva bio čovek krajnosti. Bio sam ili gore ili dolje, ili-ili. Ja sam se svjesno odrekao roditeljstva zbog toga što su mi ljekari rekli da je to nasljedno. Zato sam se i razveo od žene, koja je divno, čestito biće. Taj razvod sam ja predložio, a razlog je isljučivo moje zdravstvano stanje. Moja braća i sestre imaju djecu i bolje mi je da budem dobar ujko i striko nego loš otac – kaže Tomović.

O spekulacijama da je bio u iskušenju da izvrši samoubistvo nije htio da govori, jer kako su mu ljekari rekli, kada se stresna situacija prepričava ona se 70 posto ponovo proživljava, ali rekao je na koliko je bio procijenjen rizik da bi mogao da počini suicid:

– Postoji ta praksa da se potpisuje antisuicidalni ugovor. Za mene je bilo procijenjeno da imam 58 poena od 60. Već kada se ima preko 40 vi spadate u ozbiljno rizičnu grupu.

Pjevač je ispričao da je u jednom trenutku bio prinuđen da se liječi radiomagnetnim talasima, onda kada terapija nije najbolje djelovala:

– To su radiomagnetni talasi koji se koriste kada ne djeluju više antidepresivi. To je slabija struja, a ne pravi elektrošokovi, mada se i oni koriste u Beogradu na VMA. To ljekari procijene po tvojoj priči i radi se ta vrsta terapije ako ocijene da si baš duboko depresivan.

Estrada

U URUGVAJU UHAPŠEN BRAT MENSURA AJDARPAŠIĆA! “Pao” sa više od 480 kg kokaina

Brat bivšeg učesnika Zadruge Mensura Ajdarpašića, Ardijan Ajdarpašić, uhapšen je u akciji “Virtus” zajedno sa Baraninom S.D.
U akciji je zaplijenjeno 489 kilograma kokaina.

Njima je određen pritvor do 120 dana.

U akciji “Virtus” uhapšeno je 16 osoba, a droga je, pišu strani mediji, bila upakovana u 450 paketa na kojima je bio logotip sa likovima Diznijevih junaka Mikija Mausa i Plutona.

Oni se terete za različita krivična djela vezana za šverc droge, piše list “El Observador”.

Dabanović i Ajdarpašić uhapšeni su tokom racije kuće koja se nalazi na šetalištu u gradu Siudad de la Kosta.

Tamošnji mediji prenose da je procijenjena vrijednost zaplijenjenog kokaina oko 16 miliona dolara.

Osim kokaina zaplijenjeni su novac, četiri vozila, dva čamca, traktor, revolver, pištolj, pušku i dvije sačmarice, prenose crnogorske “Vijesti”.

Za državljane Crne Gore, urugvajski mediji pišu da bi, prema navodima policije “mogli biti dio balkanskog klana, velike mreže organizovanog kriminala koja djeluje u Evropi”.
BL-PORTAL

Nastavi čitati

Estrada

ŠAKIRA SE POTUKLA SA BIVŠOM SVEKRVOM! Pikeova majka pjevačicu UDARILA ŠAKOM u lice

Pjevačica Šakira potukla se s majkom Žerarda Pikea, Montserat Bernabéu, javljaju španski mediji, a prenosi Music Mundial.

Navodno je do svađe došlo jer je Šakira saznala da je njena bivša svekrva pokušala sakriti vanbračnu aferu svog sina s Klarom Marti.
Prema španskim medijima, Pikeova majka je jednu od svojih kuća dala sinu kako bi mogao provoditi vrijeme s Klarom.
Poznata španlska novinarka Laura Fa otkrila je da je Montserrat bila Šakiri rame za plakanje dok je bila saučesnik u skrivanju afere svog sina. To je jako povrijedilo pjevačičine osjećaje i uznemirilo je.
Španski lokalni mediji objavili su da je neko blizak porodici Pike svjedočio fizičkom obračunu dviju žena.

Anonimni izvor otkrio je da je Montserat šakom udarila Shakiru pred bivšim fudbalerom i njihovo dvoje djece, Sašom i Milanom.
Sve je počelo kada su se Klara i Pike počeli viđati u kući njegovih roditelja u Cabrilsu u Španiji.

Incident je Šakiru razbjesnio pa se distancirala od bake svoje djece. Iako to nijedna strana nije potvrdila, neki obožavaoci pjevačice potiču je da pokrene pravni postupak protiv Montserrat i Pikea.

Nastavi čitati

Estrada

ORLANDO BLUM U POSJETI ZELENSKOM! Holivud se sjatio u Kijev

Orlando Blum, poznati britanski glumac i Unicefov ambasador dobre volje, sastao se sa ukrajinskim predsjednikom Vladimirom Zelenskim kako bi promovisao humanitarni rad organizacije u Ukrajini.
Tokom sastanka, Blum je rekao da je “impresioniran” hrabrošću i otpornošću Ukrajinaca.

– Moja mama je rekla “Ako vidiš Zelenskog, reci mu da pobijedi!” – rekao je Blum.

Zelenski je pozdravio rad Unicefa, rekavši da bezbjednost djece i njihov razvoj ostaju prioritet njegove vlade.

Blum je takođe posjetio Irpinj i selo Demidiv tokom svoje turneje.
Unicef radi na izradi izjave za brigu o djeci čiji su roditelji poginuli u ratu i infrastrukturu za rani razvoj djece, omladinske projekte i start-apove.

Nastavi čitati

Aktuleno