Connect with us

Svijet

Majka Brajana Volša istakla da nije bila u dobrim odnosima sa snahom

Nestanak Ane Volš ne prestaje da intrigira javnost, dok svakodnevno isplivavaju detalji o komplikovanim odnosima unutar ove porodice, a sada je u žiži javnosti odnos svekrve i snahe, Ane i Dajane Volš.

Naime, prirodu ovog odnosa, opisala je Brajanova majka Dajana Volš kroz pismo sudu nakon što je njen sin optužen za prevaru za koju je kasnije i osuđen. Psimo je napisala na četiri strane i u njemu je, govoreći o sinu, mnogo toga rekla o svom mišljenju o snaji Ani.

Dajana Volš je je u pismu sudu istakla da je on (Brajan) “jedini razlog što ona ustaje ujutru”.

– On je jedina osoba koja brine o meni i uvijek je tu za mene. Na njega se oslanjam za sve što mi treba u životu. Brajan me vodi ljekaru na sve kontrole zbog višestrukih operacija raka pluća i drugih zdravstvenih problema – napisala je Dajana Volš na četiri strane dugom pismu sudu.

Ona se, potom kratko osvrnula i na odnos sa snahom, sada nestalom Anom Volš.

– Nažalost, nemam dobar odnos sa snajom, razlog je su verovatno kulturološke razlike. Zbog toga je moj sin jedina stabilna tačka u mom životu, naročito što me čini srećnom je to što zbog njegove brige mogu da viđam unuke – kazala je majka Brajana Volša.

Dajana Volš naročito je pohvalila svog sina jer se jedini brine za svoje troje dece, ne spominjući Anu Volš nijednom rečju.

– On kuva, čisti, igra se sa decom, čita im priče za laku noć. Da nije bilo njega, ne bih ni imala kontakt sa svojim unucima – rekla je Volšova u pismu.

Podsećamo, Anina majka Milanka Ljubičić navela je, takođe, da njena ćerka nije imala dobar odnos sa Brajanovom porodicom.

– Ona i njena svekrva nisu bile najboljim odnosima. Mislim da čak nisu ni kontaktirale. Ni ja se sa njom nisam ljudski upoznala kada sam prvi put otišla kod njih – kaže Ljubičić i dodaje da joj je iz bezbjednosnih razloga lakše sada kada je socijalna služba preuzela djecu.

– Trebalo bi ispitati i njegovu majku jer nisu bile u najboljim odnosima – dodala je Anina majka, prenosi Blic.

SC

Svijet

OGLASILE SE SIRENE! Vazdušna opasnost širom Ukrajine

Vazdušna opasnost proglašena je danas u svim ukrajinskim regionima, prenose lokalni mediji.

Uzbuna je proglašena u 16.48 časova po lokalnom vremenu, a prvo upozorenje izdato je u regionu Dnjipropetrovsk, javlja Srna.

Ovo je druga vazdušna opasnost koja je proglašena tokom dana u Ukrajini, prenio je TASS.

Srpska Cafe

Nastavi čitati

Svijet

FRANCUSKA SMIRUJE JAVNOST “NATO nije u sukobu sa Rusijom”

NATO nije u ratu sa Rusijom, rekla je danas portparol francuskog Ministarstva spoljnih poslova An-Kler Ležandre i dodala da su isporuke oružja zemlji koja koristi pravo na samoodbranu dozvoljene Poveljom UN.
“Mi nismo u ratu sa Rusijom. NATO nije u ratu sa Rusijom. Niko od naših evropskih i američkih partnera nije u ratu sa Rusijom. Isporuke oružja zemlji koja je u samoodbrani dozvoljene su članom 51 Povelje UN i ne predstavljaju učešće u neprijateljstvima”, rekla je Ležandreova stanici RTVI.

Ona je dodala da se, bez obzira na vrstu isporučenog oružja, takve isporuke ne kvalifikuju kao učešće u neprijateljstvima.

Komentarišući prijavu Ukrajine za članstvo u NATO savezu, ona je napomenula da to pitanje “danas nije na dnevnom redu”, prenio je “Sputnjik”.

Ona je dodala da se Pariz zalaže za održavanje kanala komunikacije sa Moskvom, prvenstveno između predsjednika Emanuela Makrona i Vladimira Putina.

“Znamo veoma dobro da pozivi Makrona Putinu nisu donijeli odgovore kakve smo svi željeli, ali je važna činjenica da je ovaj kanal komunikacije otvoren i da pokušavamo da ostvarimo napredak u vezi sa nekim pitanjima koja pokreću Ukrajinci”, rekla je Ležandreova.

Moskva je u aprilu 2022. poslala notu članicama NATO saveza i osudila njihovo slanje vojne pomoći Kijevu nakon što je Rusija pokrenula vojnu operaciju u Ukrajini.

Nastavi čitati

Svijet

UŽAS U AUSTRALIJI! Tinejdžerku usmrtila ajkula

Šesnaestogodišnju djevojku napala je i usmrtila ajkula dok je plivala u rijeci u Zapadnoj Australiji, saopštila je danas australijska policija.

Djevojka je proglašena mrtvom nakon što je izvučena iz rijeke Svon, u predrgrađu Perta.

Vjeruje se da je tinejdžerka prethodno koristila skuter za vodu sa prijateljima.

Inspektor Pol Robinson izjavio je da je moguće da je tinejdžerka skočila u vodu da bi plivala sa delfinima koji su viđeni u blizini, prenio je Bi-Bi-Si.

Stručnjaci za vodeni svijet kažu da je neobično da ajkula uđe u ovaj dio rijeke.

U Australiji se bilježi dvadesetak napada ajkula na ljude godišnje, a većina se desi u Novom Južnom Velsu i Zapadnoj Australiji.

U 2021. godini zabilježena su dva fatalna napada ajkula, a tokom 2020. sedam.

Srpska Cafe

Nastavi čitati

Aktuleno