Connect with us

Estrada

Monstrum obljubio desetogodišnjeg dječaka: Muškarac (84) OSUĐEN NA DOŽIVOTNI ZATVOR

Novosađanin M.J. (84) osuđen je danas u Višem sudu u Novom Sadu na doživotni zatvor zbog obljube djeteta.

Obrazlažući presudu, sudija Vidoje Mitrić je rekao da je tužilaštvo na jasan i precizan način, neoborivim dokazima dokazalo krivično djelo, a i DNK tragovi.

Prema rečima sudije Mitrića, M. J. je kriv što je 7. maja. 2020. godine u Novom Sadu, na potezu Šodroš, u cilju zadovoljenja polnog nagona silom i prijetnjom prinudio dijete rođeno 2012. godine da ga oralno zadovolji. Dječaku je prijetio da će ga baciti u Dunav, prenosi Blic.

Okrivljeni je na izricanje presude doveden iz Okružnog zatvora na Klisi u invalidskim kolicima, u kojima je uveden i u sudnicu. Izricanje presude i obrazloženje je slušao oborene glave.

Estrada

KARLEUŠA “Žene iz Bosne nikada nisam nazvala brkatim” NEĆE VIŠE DA NASTUPA U BIH (FOTO)

Jelena Karleuša objavila je oštar status na svom Instagram profilu. Pjevačica je demantovala da je žene u BiH nazvala brkatim, te zaprijetila da ovdje više neće ni nastupati “ukoliko se laži nastave”.
“Razni bosanski mediji i portali objavili BIZARNU LAŽ da sam zene iz Bosne nazvala brkatim. Ja tako nešto NIKADA nisam rekla niti napisala za žene iz Bosne”, poručila je popularna pjevačica.

Dodala je da su bosanski mediji SAMI zaključili da su im sugrađanke brkate i time ih uvrijedili, pripisujući te riječi njoj. Poručila je da više neće davati izjave ni za jedan bosanski medij.

Nastavi čitati

Estrada

KAKO JE PROPAO HALID MUSLIMOVIĆ! Ugašena mu firma, država i povjerioci “zakinuti” za preko 325.000 KM

Okružni sud u Prijedoru okončao je stеčaj u diskografskoj kući “Halix Records”. Kroz poslove koje je vodio njen vlasnik, pjevač Halid Muslimović, država i povjerioci su ostali “zakinuti” za 325.814 maraka.
Stečaj je pokrenut u maju ove godine, a veoma brzo je okončan jer preduzeće nije imalo imovinu koja bi se mogla unovčiti.

„Povjerioci nisu bili zainteresovani da uplate predujam za vođenje stečajnog postupka, a bez novca nema uslova da se on vodi, pa je zaključen”, kaže za CAPITAL stečajni upravnik Milorad Balaban.

Inače, prije nego što će Muslimović podnijeti zahtjev za stečaj, sa diskografske kuće na najbližu rodbinu je prebacio hotel u Prijedoru.

Balaban je predlagao povjeriocima da se pokrene parnični postupak kako bi se poništio prepis, ali ni za taj prijedlog nije bilo podrške.

Prema podacima iz suda, najveći povjerioci su bili Poreska uprava Republike Srpske, Uprava za indirektno oporezivanje (UIO) BiH i „Elektrokrajina“ Banjaluka.

U sudu podsjećaju da je Zakonom o stečaju propisano da ako se ispostavi da stečajna masa nije dovoljna za pokriće troškova stečajnog postupka, stečajni sudija ga mora zaključiti.

U diskografskoj kući “Halix Recorords” Muslimović je snimao svoje pjesme i sarađivao sa manje poznatim pjevačima.

Računi su joj godinama blokirani, a najbolje je poslovala 2016. godine kada je prijavljena dobit od 1,3 miliona maraka.

Nastavi čitati

Estrada

BANJALUČANKA POBJEGLA IZ ZADRUGE! Spremna na striptiz da otplati dug

Diskvalifikovane zadrugarke Ivana Puzić i Sandra Bakša otvorile su dušu za Rijaliti i otkrile kako će otplatiti kaznu od 100.000 evra jer su zajedno pobjegle iz Bijele kuće.
Nisu krile da će pomoć potražiti ni manje ni više nego u famoznom Bujanovcu, gdje su se mnoge rijaliti-djevojke već promovisale ranijih godina tako što su odlazile tamo i na razne načine zarađivale novac.

“Idemo u Bujanovac da zaradimo za kaznu, igraćemo tamo pošto snimamo zajedničku pjesmu, pa ćemo tako otplatiti. Kada je majka vidjela naslov da sam striptizeta iz Bujanovca, nazvala me je i pitala šta je to, sad sam otkrila gdje se nalazi Bujanovac, moram otići da vidim šta je tamo. Saznala sam da je mnogo djevojaka bilo u Bujanovcu. Mnoge su bile, Aleksandra Nikolić, MC Aleks, vjerovatno ih ima još, ali ne mogu da se sjetim. Moraću da vidim šta je taj Bujanovac, 50.000 evra je veliki iznos, ni Bujanovac nije daleko. Završićemo kaznu u Bujanovcu, ko kaže da nema posla? Ima ko hoće da radi!”, kaže Banjalučanka Ivana Puzić, prenosi Kurir.
bl-portal

Nastavi čitati

Aktuleno