Connect with us

Politika

Na pomolu nova afera „SNIMAK“: Jelena Trivić sve nervoznija, svakodnevno uzima jake terapije

Published

on

Jelena Trivić, kandidat Partije demokratskog progresa (PDP) i dijela opozicije u Republici Srpskoj za predsjednika RS na predstojećim izborima, posljednjih sedmica bukvalno isijava nervozu, a razloga za njeno takvo psihičko stanje je mnogo, otkriva dobro upućen izvor portala http://gradiska.news

Prema informacijama tog izvora, koji je inače veoma blizak partiji Trivićeve, ispričao je da je ona u velikom strahu od moguće objave nekog snimka neprimjerenog sadržaja, a da je gotovo svakodnevno tješi i hrabri njen partijski šef Branislav Borenović, koji joj je i „najbliži“ partijski kolega.

Da je situacijia na ivici živaca, pokazuju i njeni sve češći izlivi nekontrolisanog bijesa i nervoze u javnosti, verbalni okršaji sa partijskim kolegama na sastancima, od kojih su neki bili i na ivici fizičkih sukoba, ali i nedavno prekidanje njene onlajn tribine, na kojoj je navodno odgovarala na sva pitanja građana, a u stvari samo na probrana.

Pored toga, jedan od ključnih pokazatelja njene nervoze pred izbore je i konstantno ponavljanje u sebi i u javnosti, da je bolja od drugih kandidata, da će sigurno pobjediti, da je već sve gotovo itd, čime sama sebe hrabri, a rezultati anketa govore sasvim drugačije.

Da li Trivićeva, pita se naš izvor, time želi da sama sebi podigne samopouzdanje, kada joj to već ne uspijevaju podići njeni glasači, ili pak tako želi da prikrije svoju veliku nervozu, koja dobija sve više na snazi kako se bliži oktobar.

Prema saznanjima portala gradiska.news, Trivićeva je već sedmicama pod jakim terapijama, odnosno na teškim lijekovima, što se iz njenih nastupa u javnosti može vidjeti golim okom, i iz usporenih pokreta, i iz njene neprirodne smirenosti i „zaleđenih očiju“.

E sada, da li je razlog za jake terapije loš rejting, neostvarena ljubav ili nešto drugo ostaje da se vidi…

Izvor našeg portala tvrdi, da se iz audio snimka koji kruži društvenim mrežama i grupama, a na kojoj se prepoznaju glasovi Trivićeve i njenog šefa u „zanosu ljubavi, gdje pršti na sve strane“, može mnogo toga zaključiti, pa bi i snimak mogao dati odgovore na mnoga pitanja o uzrocima lošeg psihičkog stanja kandidatkinje za predsjednika Republike Srpske.

Nadamo se da javnost neće ostati uskraćena za objašnjenje takvog odnosa dvoje „oženjenih“ ljudi, inače bliskih saradnika, pošto za sadržaj snimka sigurno neće, jer je viralan.

autor: http://gradiska.news

Nastavi čitati

Politika

SKANDAL Auto Palate Republike Srpske odvezlo Jerkovića na more, Begić najavio nove krivične prijave

Published

on

By

Službeni automobil Palate Republike Srpske odvezao je na Vis u Hrvatsku Josipa Jerkovića, aktuelnog potpredsjednika Republike Srpske na Vis, gdje posjeduje veliki broj nekretnina.

– Sutra ću predati krivičnu prijavu protiv kriminalca Josipa Jerikovića jer je službenim automobilom Palate Republike Srpske skoknuo malo do Vira. Dosta vas je bahata gamadi, napisao je kandidat za Predsjednika Republike Srpske Ivan Begić na društevnim mrežama.
Nastavi čitati

Politika

Borenovićev komentar zgrozio javnost

Published

on

By

”Daj se opusti malo, ljeto je… Imaš pametnijeg posla, ajde neki ručkić spremi, malo šoping, teretana, spa, plaža, kupanje, turizam, još malo taj aviončić iskoristi.”

Ovo je odgovor lidera PDP-a na tvit Gorice Dodik u kome se sam prepoznao da ga je prozvala da je vječito na kompenzacioim listama i da ne smije da izađe na crtu i direktno se kandiduje. Takav Borenovićev komentar zgrozio je  javnost.

Ipak, Borenović u njemu ne vidi ništa sporno. Iako je jasno da je uvredljiv i za sve žene i da ih Borenović postavlja na mjesto za koje on misli da im pripada. Svojim potezom Borenović je izazvao lavinu komentara, jasno, onih negativnih. Zapitali su se mnogi i kakva je to Borenovićeva podrška Jeleni Trivić, kandidatu za predsjednika Srpske, kada smatra da je za žene kuhinja i spa ,a ne konstruktivna  rasprava.

”Trebali ste da Gorici odgovorite na inteligentniji način, ovo govori o Vama, kako i gdje vidite žene. Šaljete baš krasnu poruku.”

”Ajd što je idiot već što je i šovinist, Jeca će mu poslije izbora izgleda završiti u kuhinji  PDP da kuva i pere.”

”Možete vi u raspravu sa ženom i bez šovinizma”, neki su od komentara.

Žene se i danas nažalost percipiraju kroz tradicionalne uloge i često se komentarišu na taj način, kažu iz udruženja „Udružene žene“ Banjaluka. Seksističkim i uvredljivim komentarima ženama se onemogućava da ravnopravno učestvuju u društvenom dijalogu.

”Moje uvjerenje jeste da je potreba ,u stvari iz nekog suštinskog uvjerenja, da ženi u stvari nije mjesto u političkom javnom životu, nego da joj je još uvijek mjesto u kući da se brine za djecu, da se brine za porodicu, njeguje stare, da kuha, spreia, čisti, pegla a da ona nema šta da traži na mjestima odlučivanja, u javnom političkom životu. mMislim da je to suštinski izvor ove vrste komentara”, istakla je Gorica Ivić iz Udruženja “Udružene žene” Banjaluka.

Javne ličnosti kažu iz udruženja treba da imaju veći nivo odgovornosti, naročito kada se javno obraćaju, djeluju i rade posao za koji su angažovani.

Izvor: Atv

Nastavi čitati

Politika

NEZADOVOLJNO ČLANSTVO GO SNSD BL POSLALO PISMO DODIKU: Evo ko je bio meta, EVO KOGA SU OPTUŽILI DA RADI ZA ŠAROVIĆA I TRIVIĆEVU

Published

on

By

Nezadovoljno članstvo GO SNSD Banja Luka danas je uputilo pismo predsjedniku stranke Miloradu Dodiku upozoravajući na rad odbora, ali i da brojni funkcioneri SNSD u najvećem gradu Republike Srpske otvoreno rade za Mirka Šarovića i Jelenu Trivić.

Nekada najsnažniji odbor i stub ove stranke postao je najveća opasnost za stranku i njegovi problemi su se proširili na čitavu stranku, a šta se nalazi u pismu možete pročitati na fotografijama koje je ekskluzivno dobio naš portal:

Nastavi čitati

Aktuleno