Connect with us

Estrada

“NASTUP JE UKRADEN, A PJESMA JE RITUAL KLANJANJA LUCIFERU!” Pjevačica osudila Luku Bleka, a onda upozorila na to ŠTA RADI NAŠOJ DJECI

Pjevačica Maja Nikolić uključila se telefonskim putem u emisiju Puls Srbije kod voditelja Ivana Gajića gde se dotakla nedavne Beovizije i njenog pobjednika Luke Bleka.

Naime, pjevačica smatra da je pobjednička pjesma “Samo mi se spava” satanistička, ali i da je nastup ukraden od strane velike svjetske zvijezde Lejdi Gage.

– Zašto kažem da je loša pjesma? Čestitam pobedniku, ja sam patriota i navijam za Srbiju. Ovaj nastup je već viđen. Nastup je imala Lejdi Gaga 2011. godine, možete to vidjeti na jutjubu, a pjesma se zove “Born this way”. Apsolutno iskopiran nastup Lejdi Gage sa Gremija. Takođe, pjesma je mrmljanje i šaputanje gde ga nisam ništa razumjela, ali ne samo ja već cijeli narod. Nema koncepciju pjevanja, mogao je da ćuti i samo da skače na sceni. Toliko je mračna pjesma, u njoj nema ničeg svijetlog. Pjesma u kojoj nema želje za životom i bez trunke radosti. Sa mračnim kostimima đavola kojima se na kraju kidaju repovi i sa crvenim očima koje gledaju iz prikrajka. Ja bih vas da pitam zašto se toliko u istoriji čovečanstva medijskog prostora daje đavolu i zašto se veličaju takve satanske i iluminatske figure? Zašto se klanjamo slušajući takvu muziku? – rekla je pjevačica i dodala:

– Ova pjesma je bruka za Srbiju iz razloga što je demonizovana koreografijom i mračnom energijom spavanja. On prenosi našoj djeci poruku da treba samo da im se spava. To je kolektivna psihoza. On nikako ne može da bude uzor našoj djeci. Pjesma Marije Šerifović je puna duha i vesela, djeca treba da je pjevaju. Ovdje govorimo o nekoj iluminatskoj figuri i pjesma je puna takvih poruka i poruka o satanizmu.

Takođe, smatra da samo na ovaj način nastup može biti spašen:

– Apelujem na RTS da urade bele kostime i da plesači nemaju repove kao đavoli jer je Srbija pravoslavna zemlja sa dobrim pjevačima i nema potrebe da se klanjamo đavolima. Pjesma je posvećena đavolu, nema kvalitet, jedina stvar koja je valjala je produkcija. Nastup jeste skrenuo pažnju, ali je skrenuo pažnju svojim značenjem odnosno radi se o ritualu klanjanja Luciferu. Zašto Srbija koja jedina nije uvela sankcije Rusiji šalje đavole na Evroviziju? Zašto šaljemo ovako mračnu energiju.

Kurir.rs

Estrada

ANĐELINA OTKRILA TAJNU! Evo s kim je najviše uživala u snimanju INTIMNIH SCENA

Slavna holivudska glumica Anđelina Džoli prema mišljenju mnogih važi za najljepšu ženu na svijetu. Javnost se oduvijek zanimala za njen privatan život koji je prepun bizarnosti, a veliku pažnju privukla je i brakom sa Bredom Pitom.

Iako je sa njim snimila čuveno ostvarenje „Gospodin i gospođa Smit“ tokom kojeg su se zavoleli, Anđelina kaže da najdraža intimna scena koju je snimila u karijeri nije u tom filmu.

Naime, glumica je otkrila da je najviše uživala sa Denzelom Vošingtonom.

Ovu scenu snimali su za film “Sakupljač kostiju“, a glumica je izjavila da je „uživala zavodeći Denzelov lik oslanjanjući se na svoj um, a ne na ljepotu“. Zanimljivo je da u toj sceni do fizičkog kontakta nije ni došlo, piše nova.rs.

„Ono što je fascinantno jesu putovanja koja su naši likovi preuzeli i dubok odnos koji se postepeno razvija među njima. Najbolji seks koji sam ikada imala bio je u ovom filmu. Bilo je sjajno zavesti nekoga svojim umom“, izjavila je Anđelina.

Nastavi čitati

Estrada

BEN SE “TOPI” OD LJUBAVI! “Ti si mi sve na svijetu”

Ben Aflek je podijelio koliko je srećan na svjetskoj premijeri svog najnovijeg filma “Vazduh”, koji je radio zajedno sa svojim dugogodišnjim prijateljem i saradnikom Metom Dejmonom.

Holivudska zvijezda je održala emotivan govor, otkrivši publici da je ovo nevjerovatno dostignuće za njega kao režisera, producenta i glumca. Ben je na premijeru došao sa suprugom Dženifer Lopez, koja je sa osmijehom od uva do uva ponosno šetala pored glumca i slušala njegov govor.

Ben je podijelio svoju zahvalnost glumcima i ekipi, i odvojio je trenutak da se zahvali Dženifer na ljubavi i podršci koju mu pruža.

“Ovo je bila radost i želim samo da uživam u trenutku na trenutak. Želim da kažem da ništa od toga ne bi bilo moguće – ovo društvo, ovaj film, ova radost večeras – bez ljubavi i podrške moje žene koja mi znači više od svega na svijetu”, rekao je iskreno Ben i nastavio:

“Želim da ti kažem hvala. Volim te. Ti si mi sve na svetu. Ti si fantastična, nevjerovatna si, divna si, dobra, ljubazna, veličanstvena i volim te”, uputio je Ben niz zahvalnosti ženi, prenosi Magazin.Novosti.

Nastavi čitati

Estrada

GVINET PALTROU KORISTILA TERAPIJU OZONOM, posljedice nedovoljno istražene

Terapija ozonom medicinskog kvaliteta nije dovoljno istražena i moguće je da ima skrivene nuspojave i neželjene efekte, prenio je danas Njujork Post.

U tekstu koji navodi primjer glumice Gvinet Paltrou, koja je nedavno izjavila da je koristila terapiju ozonom, Njujork Post navodi da se ozon može u tijelo ubaciti na više načina, kao što je nanošenje preko kože, ubrizgavanjem u krv ili mišić, pijenjem u vidu kapsule ili tablete, ali i rektalnim putem, kao što je to činila Paltrou.

Sa jedne strane navodi se da terapija nudi višestruke benefite po zdravlje, kao što je smanjenje oksidovanja ćelija koje vodi ka starenju, jačanje imunog sistema, i zaštita organizma od bakterija i gljivica.

U tekstu se, sa druge strane, navodi da su naučni dokazi koji idu u prilog ovakvoj praksi ”u najboljem slučaju kontroverzni”, prema mišljenju ljekara Stjuarta Fišera iz njujorške Hitne pomoći.

”Možda postoje neke nepoznate nuspojave. Bolje je da unosite dijetetske suplemente, kao što su antioksidanti. To je relativno dobro istraženo i znamo da funkcioniše. Terapija ozonom u najboljem slučaju je kontroverzna”, rekao je on.

Ozon je molekul gasa koji se sastoji od tri atoma kiseonika, a 2019. godine, Uprava za hranu i lijekove je objavila upozorenje protiv terapije ozonom i njene upotrebe, navodeći da je ”ozon otrovan gas bez poznate korisne medicinske primjene u specifičnoj, dodatnoj ili preventivnoj terapiji”.

Terapija ozonom dospjela je, kako navodi Njujork post, u žižu javnosti nakon što je Gvinet Paltrou, gostujući u podkastu u kojem se govori o velnesu i zdravlju, izjavila da je ”najčudnija velnes stvar koju je uradila”, bila to što je rektalnim putem uzimala ozonsku terapiju.

”Bilo je prilično čudno, ali je bilo korisno i od velike pomoći”, rekla je tada, i dodala da to što je uradila nije ”savjet za bilo koga drugog”.

U tekstu se navodi da ubacivanje ozona u tijelo rektalnim putem traje do deset minuta i dozvoljeno je više tretmana u toku sedmice.

Nastavi čitati

Aktuleno