Connect with us

Estrada

NOVA LJUBAV? Pike i Irina Šajk snimljeni u zagrljaju (VIDEO)

O novoj Šakirinoj pjesmi u kojoj proziva bivšeg Žerara Pikea i njegovu djevojku Klaru Čiju Marti ne prestaje da se priča, a broj pregleda na Jutjubu odavno je prešao 100 miliona.
Otkako je pjesma ugledala svjetlo dana, Pike i Klara nisu viđeni zajedno u javnosti.

Već su se pojavile teorije kako je Šakira s novom pjesmom dobro uzdrmala par te da će nakon svega ova veza teško opstati.

Ove glasine dodatno je podstakao i Pikeov odlazak iz Španije.


Naime, fudbaler je viđen u Parizu, gdje je gledao košarkašku utakmicu Paris NBA, između Detroit Pistonsa i Čikago Bulsa.

Pike je pored košarkaškog terena snimljen kako pozira sa supermodelom Irinom Šajk.

Nije trebalo dugo da ekipa na Tviteru krene da ga ismijava.

“Slini pred Irinom, oprezno Klara. Vidim je kako ti hoda po kući kad tebe nema, “Ne mislim da je ovo žena koja će primjetiti nekoga poput Pikea”, “Koliko može biti jadan”, ” Šakira ne zna koliko je srećna što ga se riješila”, “Šta li će Klara reći na ovo”, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Estrada

ZAMJERILA SE MAFIJI! Senida strahuje za život

Pjevačica Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, je zbog prijetnji mafije promijenila mjesto boravka i strahuje za svoj život, prenijeli su mediji u Srbiji.

Senida zna da se zamjerila čovjeku koji je jako opasan. Strahuje za svoj život i zato je promijenila mjesto boravka. Vodi računa gdje se kreće, a njenu adresu posljednjih mjeseci niko ne zna. To su ozbiljne stvari i situacija nije nimalo naivna. Život je u pitanju, a ona strahuje da bi mogla kobno da završi – rekao je izvor.
Kao što je već poznato, MUP Kantona Sarajevo je u okviru predmeta “Skaj” naveo da je kriminalna grupa planirala i podstrekivala njoj poznate osobe da izvrše fizički napad na Senidu tokom njenog boravka u Sarajevu ili na drugim lokacijama koje bi bile pogodne za izvršenje, na način da je prebiju, rane ili da je pospu kiselinom po licu.

Mediji su takođe objavili da je ona unajmila tri prstena obezbjeđenja.
Prvi prsten čine tjelohranitelji, koji prije nje dolaze na lokaciju i osmatraju da li ima opasnosti po nju.

Ako je sve bezbijedno, tek onda dolazi ona.

Drugi prsten su momci koji su “nevidljivi” i njihov zadatak je da uskoče i zaštite je ukoliko se desi nešto nepredviđeno, a treći prsten je policija.

Senida je 2021. godine posljednji put boravila u Sarajevu, kada je nastupila na jednoj zabavi tokom Sarajevo Film Festivala, prenosi Kliks.

Nastavi čitati

Estrada

vuk kostić ponovo zaljubljen! Pjevačica mu zarobila srce

Nikada Vuk Kostić nije imao tajne pred medijima, što ga je budući da važi za spontanog, neposrednog, otvorenog i čovjeka iz naroda svrstalo u omiljene domaće umjetnike. Vukova popularnost velika je, velika je i ljubav njegovih obožavateljki koje ga prate u stopu i nisu u stanju da odole njegovom šarmu.
Među onima koje smatraju da je riječ o osobi koja zaslužuje pažnju svojevremeno su se našle i brojne dame poznate široj javnosti od kojih i Jelisaveta Orašanin kraj koje je Kostić proveo pet godina. Ana Mihajlovski takođe je na neko vrijeme zarobila njegovo srce, a od prije par dana nagađa se da se on ponovo zaljubio.Ljubavni život Vuka Kostića još jednom je glavna tema medija a sve zbog toga što je uslikan u zagralju pjevačice, deceniju i po mlađe, piše Story.

Riječ je navodno o članici grupe Hurricane i ćerki pop muzičara Nenada Kneževića Kneza,Kseniji Knežević. Do špekulacija po kojima su Vuk i Ksenija otpočeli emotivnu vezu, došlo je nakon fotografije koja kruži društvenim mrežama. Priča se da su glumac i pjevačica “kliknuli” još na zajedničkom ljetovanju, koje je organizovao Ognjen Amidžić, ali budući da je Ksenija tada imala dečka strasti su se smirile, pa ponovo podgrijale pri povratku.

Ima li zaista, kako se piše, ljubavi između Vuka i Ksenije ili je riječ samo o prijateljstvu vrijeme će pokazati, a vjeruje se da će se i sam glumac pohvaliti novom djevojkom kako to uvijek uradi kada je zaljubljen. Ljubavni život Vuka Kostića nemali broj puta bio je tema medija, što ni ovoga puta neće biti izuzetak.

Nastavi čitati

Estrada

SENIDA U PROBLEMU! Sakrili je na tajnu lokaciju

Senida Hajdarpašić Senidah i dalje je u problemu zbog sukoba s bivšim saradnikom A. Š. koji je htio da joj se osveti zbog toga što je napustila njegov tim. Izvori bliski pjevačici navode da se sklonila na tajnu lokaciju iz bezbjednosnih razloga.

“Senidah zna da se zamjerila čoveku koji je jako opasan. Strahuje za svoj život i zato je promijenila mjesto boravka. Vodi računa gdje se kreće, a njenu adresu poslednjih meseci niko ne zna. To su ozbiljne stvari i situacija nije nimalo naivna. Život je u pitanju, a ona strahuje da bi mogla kobno da završi jer se zamerila Šmrku, koji je strah i trepet u Bosni i Hercegovini”, priča izvor, prenosi Pink.rs.

Zbog novonastale situacije, pjevačica je morala da angažuje obezbjeđenje koje je svuda prati.

Nastavi čitati

Aktuleno