Connect with us

Politika

Objavio selfi i POSLAO KRATKU PORUKU: Ovdje je Radojičića dočekala odluka o isključenju iz SNSD

Vijest da je isključen iz najveće političke stranke u Srpskoj SNSD bivši gradonačelnik Banjaluke, Igor Radojičić, dočekao je na novom radnom mjestu.

Samo sat vremena, prije nego što se SNSD oglasio i rekao da je zbog neaktivnosti u stranci isključen, Igor je na svom Instagram i Fejsbuk profilu objavio kako protiče njegov radni dan na novom radnom mjestu.

Podsjećamo, dan nakon Opštih izbora u BiH, bivši gradonačelnik Banjaluke se pohvalio novim početkom.

Vrijeme je za novi profesionalni izazov i novi početak. Hvala grupaciji Planetsfot na pozivu da se pridružim timu kao član Uprave Grupe – napisao je Radojičić na svom Tviter profilu.

Kako će reagovati na odluku SNSD ostaje nam da vidimo.

Politika

SNSD-u četiri delegata u PD PS BiH

SNSD je obezbijedio četiri delegata u u Klubu Srba u Domu naroda PD PS BiH, saznaje ATV.

Nastavi čitati

Politika

MILETIĆ ČESTITAO VULINU! “Odličan izbor za direktora BIA”

Predsjednik GO SPS Prijedor i direktor Toplane AD Prijedor Duško Miletić čestitao je Aleksandru Vulinu imenovanje na mjesto direktora BIA.
” Čestitam Vam na imenovanju i siguran sam da ćete odlično obavljati svoj posao, kao što ste to radili i do sada”, poručio je Miletić.
Aleksandar Vulim u Republici Srpskoj uvijek je rado viđen gost, a poznato je da je u bliskim prijateljskim odnosima sa vrhom SPS-a.

Nastavi čitati

Politika

ZVIZDIĆ PREDSJEDAVAJUĆI Predstavničkog doma BiH, Radmanović i Čavara zamjenici

Novoizabrani poslanici Predstavničkog doma izabrali su Denisa Zvizdića, iz NiP za predsjedavajućeg Predstavničkog doma Paralamentarne skupštine BiH.
Od ukupno 42 poslanika Zvizdić je dobio 24 glasa, dok je 16 glasova bilo protiv, a jedan je bio uzdržan.

Za prvog zamjenika predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH izabaran je Marinko Čavara iz HDZ-a koji je dobio podršku 23 poslanika dok je za drugog zamjenika predsjedavajućeg izabran Nebojša Radmanović iz SNSD-a.

Osim Radmanovića, kao drugi zamjenik predsjedavajućeg bio je predložen i Mladen Bosić iz SDS-a, međutim za njega se nije ni glasalo s obzirom da je još ranije Radmanović izabran na tu funkciju.

Izborom Zvizdića, Čavare i Radmanovića praktično je potvrđena koalicija koja će u naredne četiri godine činiti vlast na nivou BiH, prenose Nezavisne.

Nastavi čitati

Aktuleno