Connect with us

Estrada

“ON JE KULTURAN I VASPITAN MUŠKARAC” Mirka Vasiljević progovorila o svađi sa Vujadinom

Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić imaju četvoro djece, a sada je ona progovorila o proširenju porodice.

Da živim u vremenu naših baka i deka, sigurno bih imala više djece, jer je tada tempo bio sporiji, sve se odvijalo u kući i oko nje, a ne kao danas kad svako mora da juri na svoju stranu. Sada mora da se vodi računa i o finansijama, i o organizaciji života, i o stambenom prostoru… – rekla je Mirka i dodala:

– Djeca su nešto što ostaje iza nas, jednog dana kad ostarimo imamo nekog ko će nas pogledati, a oni imaju jedni druge. Srbija raste kad se djeca rađaju. Bila sam zadovoljna sa njih troje, ali sam poslije sedam godina poželjela da u kući ponovo osjetimo miris bebe i, hvala Bogu, rodila se Anika. Sada radim i nastojim da kod kuće budem prisutna koliko je potrebno i da to vrijeme bude kvalitetno, a šta ću željeti u trideset šestoj ili sedmoj, ne znam. Da ostanemo na broju četiri – biću srećna i zahvalna, a ukoliko se proširimo, takođe ću biti srećna i zahvalna. S druge strane, tačna je izreka da su mala djeca mala briga, a velika – velika. Koliko god da sam sada rasterećena, jer njih troje mnogo toga mogu sami da obave, toliko imam u vidu da su neki već lagano zakoračili u pubertet. Dokle god prave gluposti koje su meni poznate, jer sam ih radila ja ili neko iz mog najbližeg okruženja, sve je OK.

Ona se dotakla i situacije sa crvenog tepiha, gde je Vujadin podigao ton na svoju suprugu jer nije želeo da pozira fotoreporterima, prenosi Blic.

– Svašta se pisalo od moje 13. do ove 32. godine. Nekad je to bila stopostotna istina, nekad laž, a nekad su to bila tuda viđenja situacije, zbog čega im je potpuno promijenjen kontekst. Mi živimo naš život, a ne medijski. Naučila sam da će biti svakog čuda za tri dana dosta ukoliko se ne upecam i ne počnem da komentarišem pojedine stvari. Sigurno je da je Vujadin kulturan i vaspitan muškarac, koji zna kako se treba ponašati na javnom mjestu, tim prije što je rastao uz poznate roditelje – objasnila je Mirka i nastavila:

– Svi smo emotivne partnere sami birali. Osjetila sam nešto prema Vujadinu, izabrala ga i želim da nas dvoje ostarimo zajedno. Bila sam gotovo dijete kada sam u to počela da vjerujem, a svih ovih godina nas dvoje radimo na našem odnosu. Često kažem da kad se čovjek osjeća prijatno u svojoj koži, njega ni buldožer ne može da pomjeri, a ja se trudim da mi tu bude dobro. Svakako da i nas dvoje imamo momente kada se oko nečega ne slažemo, ali ja se uvijek trudim da izbjegnemo svađu koja bi vodila ka nečemu negativnom, već reagujem po principu hajde da diskutujemo, a onda da zajedno i hrabro nastavimo da koračamo našim putem, sa istim ciljem i vjerovanjem.

– Neću da ja mislim jedno, ti drugo i da se oboje pitamo da li možemo da o tome razgovaramo. Svako od nas ima amplitude u privatnom životu. Kad krene nadole, kažem: Čekaj da vidim zašto se to dešava, pa ako postoji razlog – daj da ga ispravim.

– Ukoliko ne mogu to da uradim, vodim se mišlju da će proći, ali to ne znači da ćemo problem zanemariti. Imam u vidu i da je za neka rješenja potrebno određeno vrijeme. Vujadin i ja se vrlo dobro poznajemo, odavno unaprijed znam šta će da uradi, kao što on zna za mene. Mi smo zajedno odrasli ne samo fizički, već i emotivno. Naučili smo da je potpuno bespotrebno da jedno drugo povređujemo, jer imamo ljubav koju smo sami željeli, proizveli i stekli. Sada treba da je gajimo i zalivamo, a ne da je skrnavimo. Uz sve to treba da budemo primjer djeci, za njihove sutrašnje emotivne odnose – zaključila je Vasiljevića.

Estrada

KAKO JE PROPAO HALID MUSLIMOVIĆ! Ugašena mu firma, država i povjerioci “zakinuti” za preko 325.000 KM

Okružni sud u Prijedoru okončao je stеčaj u diskografskoj kući “Halix Records”. Kroz poslove koje je vodio njen vlasnik, pjevač Halid Muslimović, država i povjerioci su ostali “zakinuti” za 325.814 maraka.
Stečaj je pokrenut u maju ove godine, a veoma brzo je okončan jer preduzeće nije imalo imovinu koja bi se mogla unovčiti.

„Povjerioci nisu bili zainteresovani da uplate predujam za vođenje stečajnog postupka, a bez novca nema uslova da se on vodi, pa je zaključen”, kaže za CAPITAL stečajni upravnik Milorad Balaban.

Inače, prije nego što će Muslimović podnijeti zahtjev za stečaj, sa diskografske kuće na najbližu rodbinu je prebacio hotel u Prijedoru.

Balaban je predlagao povjeriocima da se pokrene parnični postupak kako bi se poništio prepis, ali ni za taj prijedlog nije bilo podrške.

Prema podacima iz suda, najveći povjerioci su bili Poreska uprava Republike Srpske, Uprava za indirektno oporezivanje (UIO) BiH i „Elektrokrajina“ Banjaluka.

U sudu podsjećaju da je Zakonom o stečaju propisano da ako se ispostavi da stečajna masa nije dovoljna za pokriće troškova stečajnog postupka, stečajni sudija ga mora zaključiti.

U diskografskoj kući “Halix Recorords” Muslimović je snimao svoje pjesme i sarađivao sa manje poznatim pjevačima.

Računi su joj godinama blokirani, a najbolje je poslovala 2016. godine kada je prijavljena dobit od 1,3 miliona maraka.

Nastavi čitati

Estrada

BANJALUČANKA POBJEGLA IZ ZADRUGE! Spremna na striptiz da otplati dug

Diskvalifikovane zadrugarke Ivana Puzić i Sandra Bakša otvorile su dušu za Rijaliti i otkrile kako će otplatiti kaznu od 100.000 evra jer su zajedno pobjegle iz Bijele kuće.
Nisu krile da će pomoć potražiti ni manje ni više nego u famoznom Bujanovcu, gdje su se mnoge rijaliti-djevojke već promovisale ranijih godina tako što su odlazile tamo i na razne načine zarađivale novac.

“Idemo u Bujanovac da zaradimo za kaznu, igraćemo tamo pošto snimamo zajedničku pjesmu, pa ćemo tako otplatiti. Kada je majka vidjela naslov da sam striptizeta iz Bujanovca, nazvala me je i pitala šta je to, sad sam otkrila gdje se nalazi Bujanovac, moram otići da vidim šta je tamo. Saznala sam da je mnogo djevojaka bilo u Bujanovcu. Mnoge su bile, Aleksandra Nikolić, MC Aleks, vjerovatno ih ima još, ali ne mogu da se sjetim. Moraću da vidim šta je taj Bujanovac, 50.000 evra je veliki iznos, ni Bujanovac nije daleko. Završićemo kaznu u Bujanovcu, ko kaže da nema posla? Ima ko hoće da radi!”, kaže Banjalučanka Ivana Puzić, prenosi Kurir.
bl-portal

Nastavi čitati

Estrada

Dua Lipa dobila albansko državljanstvo

​Predsjednik Albanije Bajram Begaj uručio je danas albansko državljanstvo britanskoj pop zvijezdi albanskog porijekla Dua Lipi zbog, kako je rekao, uloge ove umjetnice u širenju slike Albanaca na medjunarodnom nivou kroz muziku.

Begaj je rekao da je Lipa dobila državljanstvo uoči 110. godišnjice nezavisnosti Albanije od Otomanskog carstva i da smatra da je to čast jer je Lipa proslavila Albance širom svijeta.

“Biću Albanka i na papiru”, rekla je Lipa prije polaganja zakletve državljanstva u gradskoj skupštini Tirane.

Lipa je rodjena u Londonu 1995. godine od roditelja imigranta Albanaca Anese i Dukadjina Lipe sa Kosova.

Na Lipu, koja je počela da pjeva sa pet godina, muzički je uticao njen otac, bivši pjevač i gitarista rok grupe.

Počela je da postavlja svoje pjesme na Youtube kada je imala 14 godina, prenosi b92.

Njen prvi debi studijski album objavljen je 2017.

Godine 2019. osvojila je Gremi za najboljeg novog izvođača.

 

Nastavi čitati

Aktuleno