Connect with us

Politika

Poznati analitičar razotkriva Trivićevu i Ivanića, njihov zadatak je rušenje Srpske

Reklamni prostor


Dejan Lučić, poznati pisac i geopolitičar, izjavio je da su Jelena Trivić, Mladen Ivanić i Nina Janković agenti i oficiri stranih sila koji imaju zadatak da sruše Republiku Srpsku, a da je s tim ciljem Trivićkina predizborna kampanja “pogurana” sa 10 miliona dolara.

Jelena Trivić je agent duboke države, rekao je Lučić, i naglasio da je ono što se događalo u Ukrajini, kada je na vlast doveden Zelenski, planirano da se dogodi i u Republici Srpskoj.

Administracija američkog predsjednika Džozefa Bajdena preko Stejt Departmenta pronašla je kome da da 10 miliona dolara za kampanju kojom bi se srušio proruski predsjednik Milorad Dodik, podsjeća Lučić.

„Agent od uticaja, lijepa i šarmantana Jelena Trivić, uvijek se takvi nađu da sruše slobodu. Operativni oficir je Nina Janković koja vodi ‘ministartsvo dezinformacija’ američke vlade. Mlada dama je ispekla zanat u Ukrajini, organizovala je razne ružne stvari u Ukrajini i sada je zadužena za Republiku Srpsku“, otkriva Lučić.

On je odgovorio i na pitanje ko će pomagati u svemu tome.

„Ko će pomagati? Naravno, stari agent MI6 Mladen Ivanić i njegovi prijatelji koje znate, agentura MI6 koja je za pare prodala 30.000 srpskih junaka koji su poginuli za ovu državu. Treba da se sruši Dodik i da su uništi Republika Srpska“, jasan je Lučić.

On kaže da je Jelena Trvić agent duboke države i dodaje da ono što se događalo u Ukrajini treba da se dogodi i u Republici Srpskoj.

„A onda znate šta će biti sa Srbijom. Isto što i sa Rusima u Ukrajini“, poručio je Lučić.

Inače, Lučić je poznat po svojim jakim vezama u obavještajnim strukturama i često je razotkrivao državne i druge tajne.

Administracija Džozefa Bajdena izdvojila je 19,5 miliona KM ili 10 miliona dolara za kampanju Јelene Trivić protiv Milorada Dodika, objavio je juče portal Glas naroda a prenijela SRNA.

U prilogu ispod možete pogledati gostovanje Nine Janković na BBC gdje je pričala o odnosu Rusije i Ukrajine.

Politika

Nešić: Glas za DNS je glas da poljoprivrednici ne budu više taoci loše politike već domaćini koji mogu da žive od svog rada

Reklamni prostor


“U programu DNS poljoprivreda je razvojna šansa a ne zadnja rupa na svirali. Republika Srpska ne smije strahovati za hranu i namirnice niti ih plaćati po nenormalnim cijenama pored plodne Semberije i drugih plodnih krajeva naše zemlje” rekao je u Bijeljini kandidat za člana Predsjedništva BiH Nenad Nešić.

Nešić je istakao da DNS gleda na prirodne resurse kao na mogućnost a očuvanje prirodne sredine kao zavjet te da je plan DNS

“Investicija u prehrambenu industriju, u podršku malim i srednjim poljoprivrednim gazdinstvima, u organsku proizvodnju – to je plan DNS. Kada kažemo da ćemo izdvojiti 100 miliona KM za subvencionisanje pokretanja biznisa to se odnosi i na poljoprivredu, ali ne samo to. Naš program predviđa mjere pametnog razvoja, ulaganja u modernu opremu i mašine koje štede energiju i donose veće prinose, u proizvodnju namirnica sa kojima možemo biti konkurentni u regionu. Nismo mi gori od drugih, samo smo imali goru crno bijelu politiku čiji su taoci poljoprivrednici već godinama. Glas za DNS je glas da poljoprivrednici više ne budu taoci loše politike već domaćini koji žive od svog rada”, rekao je predsjednik DNS.

Nastavi čitati

Politika

SRAMAN POTEZ: Izetbegović gurao djeda sa bine (VIDEO)

Reklamni prostor


Najednom od predizbornih skupova SDA, predsjednik te stranke, Bakir Izetbegović na sraman način, gurao je djeda sa bine.
Kako se može vidjeti na snimku koji je isplivao u javnost, djed je pokušao da zagrli Izetbegovića, ali mu ovaj to nije dozvolio, gurajući ga od sebe.

@bosnaihercegovina22 #fyp #viral #trending #bakirizetbegovic #sarajevo #zenica #tuzla #bosna #bosna_i_hercegovina ♬ original sound – BiH

Nastavi čitati

Politika

Dodik najavio veto: BiH niko i ne pita da li će priznati referendume u Ukrajini

Reklamni prostor


Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da BiH niko ne pita da li će priznati referendume u Ukrajini.
“Ja mislim da svi imaju pravo na tu vrstu referenduma. Mislim da je Zapad posijao tu vrstu neizvjesnosti, ako je prihvatio da na bazi odluke skupštine ili jedne grupe ljudi u Kosovu prizna nezavisnost, zašto onda ne bi moglo na bazi referenduma”, rekao je Dodik komentarišući izjavu predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Šefika Džaferovića da BiH neće priznati referendume u Ukrajini.

On je dodao da se za to pita Predsjedništvo i da Džaferović može da govori šta hoće.

“Mi mislimo da BiH neće imati odluku o tome. BiH niko i ne pita hoće li priznati ili neće priznati”, izjavio je Dodik za “Nezavisne novine”.

Dodik je ocijenio da Predsjedništvo BiH neće biti u prilici da odbije te referendume, barem ne u periodu u mjesec i nešto dana, dok ne dođe novo, a da ne vjeruje da će to učiniti ni novi saziv.

“Ja ću uložiti svaku vrstu veta, jer smatram da BiH nema s tim ništa. On (Džaferović) se boji ovog našeg referenduma, koji mu visi za glavom”, rekao je Dodik.

Od 23. do 27. septembra u Donjeckoj Narodnoj Republici i Luganskoj Narodnoj Republici, kao i u Hersonskoj oblasti i oslobođenim teritorijama u Zaporoškoj oblasti, održani su referendumi o pripajanju Rusiji.

Ogromna većina birača u ovim oblastima podržala je priključenje Rusiji, a među posmatračima na ovim referendumima bili su i posmatrači iz Republike Srpske.

Nastavi čitati

Aktuleno