Connect with us

Estrada

Prvo je Marko Bulat prijavio Mariju za nasilje, a onda ona njega

Pjevač Marko Bulat i njegova supruga Marija Bulat juče su oboje završili u policijskim stanicama zbog nasilja u porodici.

Kako saznaje Telegraf, Marko je primljen oko 15 sati i 40 minuta u Urgenti centar, kako bi bio pregledan od strane ljekara koji je procijenio stepen povreda koje je zadobio od supruge prilikom svađe koju su imali.

Ono što je prethodilo tome, jeste da je Marija Bulat (37) otišla u Policijsku stanicu novi Beograd gdje je izjavila da je saznala da je njen suprug Marko Bulat (49) pristupio Policijskoj stanici Rakovica kako bi je prijavio za nasilje. Na osnovu Markove izjave, Mariji je tada izrečena mjera zabrane prilaska u trajanju od 48 sati sa početkom dana 20. oktobra od 15 časova i 50 minuta.

Tužilac se tada izjasnio da, i Marija i Marko moraju da idu na preglede u zdravstvenu ustanovu, a da nakon toga ponovo kontaktiraju nadležne.

Marko Bulat je dostavio listu povreda tužiocu, a slučaj je dalje prosleđen tužilaštvu.

Ekipa Telegraf Jetset-a je pokušala da stupi u kontakt sa Markom Bulatom, ali on nije odgovarao na pozive i poruke koje je pročitao.

(Telegraf)

Estrada

Dua Lipa dobila albansko državljanstvo

​Predsjednik Albanije Bajram Begaj uručio je danas albansko državljanstvo britanskoj pop zvijezdi albanskog porijekla Dua Lipi zbog, kako je rekao, uloge ove umjetnice u širenju slike Albanaca na medjunarodnom nivou kroz muziku.

Begaj je rekao da je Lipa dobila državljanstvo uoči 110. godišnjice nezavisnosti Albanije od Otomanskog carstva i da smatra da je to čast jer je Lipa proslavila Albance širom svijeta.

“Biću Albanka i na papiru”, rekla je Lipa prije polaganja zakletve državljanstva u gradskoj skupštini Tirane.

Lipa je rodjena u Londonu 1995. godine od roditelja imigranta Albanaca Anese i Dukadjina Lipe sa Kosova.

Na Lipu, koja je počela da pjeva sa pet godina, muzički je uticao njen otac, bivši pjevač i gitarista rok grupe.

Počela je da postavlja svoje pjesme na Youtube kada je imala 14 godina, prenosi b92.

Njen prvi debi studijski album objavljen je 2017.

Godine 2019. osvojila je Gremi za najboljeg novog izvođača.

 

Nastavi čitati

Estrada

PJEVAČICA SABLAZNILA JAVNOST! “Ženama se poslije porođaja SMANJUJE MOZAK”

Prije skoro godinu dana pjevačica Marina Tadić je u emisiji pokrenula temu o kojoj je javnost tada brujala danima.
Ponovo se sa Ildom Šaulić i Marinom Visković našla u istoj emisiji, ali se tema da se ženama smanjuje mozak nakon porođaja nastavila.

“Sjećaš se Marina da smo došli do toga da se ženama smanji mozak kada su u drugom stanju, jel to i dalje tvrdiš”, upitala je voditeljka Vesna Milanović, a pjevačica je kao iz topa odgovorila:

Tvrdim sto posto, pa postoje naučna istraživanja o tome, slobodno pročitajte. Ja sam to našla i poslala sam ti dokaz Siniša. Mene su poslije togla zvali prijatelji i muž od moje drugarice mi je rekao da je njegova žena obuvala dve različite patike nakon porođaja – rekla je Marina gostujući u emisiji “Grand specijal”.

“Mislili smo da u ovoj emisiji ugostimo jednog ginekologa i pslihologa, pa da pričamo na ovu temu, ali si nam ti sama dovoljna”, dodala je Vesna, a kroz smijeh se nadovezala Ilda:

Kod mene se nije smanjio mozak, pa sam zato ostala zgranuta. Marina je jako bila uporna u tome, pa nam je svima poslala ta naučna istraživanja da vidimo da je bila u pravu.

Nastavi čitati

Estrada

ODLAZAK ZVIJEZDE „FLEŠDENSA“: Umrla glumica i pjevačica Irena Kara

Američka pjevačica i glumica Irena Kara, poznata po filmovima “Fejm” i “Flešdens”, umrla je u svom domu na Floridi u 63. godini, rekao je njen predstavnik za štampu.

Ostaće upamćena po naslovnoj pjesmi iz filma “Flešdens” – “Kakav osjećaj” /NJhat a Feeling/, čiji je izvođač i koautor i za koju je dobila nagrade Oskar i Gremi.

Igrala je u filmovima gdje su joj partneri bili Klint Istvud i Tejtum O’Nil.

Muzikom je počela da se bavi u djetinjstvu pjevajući i na engleskom i španskom jeziku. Njen otac je bio Portorikanac, a majka Amerikanka kubanskog porijekla.

Ona je postigla slavu filmom “Fejm” 1980. godine u kojoj je igrala Koko Ernandez i u kome je pjevala naslovnu numeru.

Za ovu ulogu bila je nominovana kao najbolja glumica za Zlatni globus 1981. godine.

Kara je kasnije učestvovala kao autor i izvođač pjesama za čuveni film “Flešdens” 1983. godine. Ona je za pjesmu “Kakav osjećaj” u tom filmu dobila nagradu Gremi kao najbolji ženski pop izvođač kao i Oskara za najbolju originalnu pjesmu.

Nastavi čitati

Aktuleno