Connect with us

Estrada

ŠAKIRIN “SAVRŠEN ZLOČIN”! Pike i njegovi advokati su nemoćni

Šakira je novom pjesmom iskazala mnoga osjećanja i poslala nekoliko direktnih poruka Pikeuu. Ona i njegov tim su sjajno sve odradili i bivši fudbaler nije imao šta da traži na sudu.

Priču koja stoji iza stihova Shakirine pjesme na vrhu liste ispričao je Keityn, 26-godišnji tekstopisac iz Kolumbije.

Iz njegovih izjava vidljivo je da je Shakira imala vrlo jasnu metu, ali se zajedno sa Keitynom i Bizarrapom pobrinul da izađu sa pjesmom čija je poruka bila teška, a u isto vrijeme ne može nastati pravna odgovornost.

Inače, Pique se konsultovao sa svojim advokatima da vidi može li tužiti Shakiru, ali njihov odgovor u pogledu šansi za pobjedu nije bio pozitivan.

Iz priče se čini da su stihovi o Piqueu i Clari Chia bili još snažniji, ali su uklonjeni tokom skoro tri sedmice koliko se na komadu radilo.

“Tekst je Shakirin i moj. Rekla je ‘Hoću ovo, želim ovo’. Jasno je da pesma ima lični štih. Ona je smislila spisak svih stvari koje je željela da prenese, na čemu smo radili.

Trebalo nam je vremena da napišemo ovu pesmu. Između dvije i tri sedmice. Ostali smo u njenoj kući tri dana, a onda smo nastavili da radimo preko telefona”, objasnio je mladi muzičar.

“Nekoliko puta smo mijenjali tekstove. Morali smo ih mijenjati kako bismo pronašli najbolju verziju kako ne bi prešli granicu, ali i da ne budu previše mekani. Shakira je zadovoljna rezultatom. Nismo očekivali ovakav uspjeh”, naveo je kompozitor.

Uz njega, Shakira je radila i na druge dvije pjesme objavljene krajem prošle godine, “Te felicio” i “Monotonia”. Veliko iznenađenje je da su sastavljene prije zvaničnog razlaza.

U stihovima postoji osnova za sve, jer će Shakira uvijek pjevati ono što osjeća. Željela je da izlije svoj bijes još u pjesmi Monotonia”, rekao je Keityn za MoluscoTV.

Inače, nova Shakirina pjesma već je zaradila preko 20 miliona eura i osim što je poslala snažne poruke bivšem, masno je i zaradila.

Estrada

ĐANI DOBIO FLAŠU U GLAVU “Čime sam ovo zaslužio?”

Pjevač Radiša Trajković Đani već godinama važi za jednog od najtraženijih pjevača na javnoj sceni, a sada je na jednom od posljednjih održanih nastupa u nizu doživio veliku neprijatnost.
Naime, osim na privatnim veseljima, on često nastupa i u klubovima širom Evrope.

@al.capone.111 #foryou #fy #fypシ #djani ♬ Originalton – alCapone.111- [2]

Nedavno se Đani našao u neprijatnoj situaciji. Naime, jedan momak iz publike je htio pjevaču da doda flašu pića, kako je bio daleko od bine umjesto da priđe, on je bacio flašu pravo na njega.

Đani je pokušao da uhvati, ali nije uspio, a kada je shvatio šta se dogodilo ostao je u čudu.

“Đanija gađali flašom na nastupu”, napisao je neko ko je podijelio ovaj snimak na društvene mreže.

Pjevač je ovu situaciju šmekerski na kraju zavšio jednim komentarom:

– Što mene bre?! – pitao je on kroz smijeh.

Sada se na društvenoj mreži TikTok pojavio jedan video sa Đanijevog nastupa, a mnogi su ostali u šoku kada su ovo vidjeli.

Podsjetimo, pjevač se nedavno prisjetio scene kada je na jednoj svadbi pio iz cipele, a tom prilikom je priznao da on sve što radi na svojim nastupima, želi da uradi i nema te osobe, koja će ga natjerati da uradi nešto što ne želi, prenose Nezavisne.

Nastavi čitati

Estrada

SVAKO ZLO ZA NEKO DOBRO! Indi pukao silikon nakon tuče sa SESTROM – sada će uzeti za broj veće!

Nakon što se potukla sa sestrom Editom, Indira Aradinović Indi ima ozbiljne probleme sa zdravljem.
Naime, Indi je pukao silikon u grudima, a ona je ove navode i potvrdila.

“Tačno je sve što ste čuli. Idem na hitnu operaciju. Pukao mi je silikon, a ujedno se i izlizao”, govori Indi.

Pjevačica je dodala da namjerava da uradi još veće grudi.

“S obzirom na to da već mijenjam silikon, povećaću i grudi za jedna broj veće“, zaključuje Indi za “Blic“.

Ona je ranije kazala da je silikone ugradila zbog pjevačke karijere.

“Mnogo me boli kičma! Doktor je rekao da moram da vježbam, da ojačam leđne mišiće. Ne mogu da kažem da sam se pokajala što sam se podvrgla povećanju grudi jer vizuelni efekat nije izostao, ali samopouzdanje mi se nije popravilo. Iskreno, da nisam pjevačica, nikada ne bih ugradila silicone”, izjavila je tada Indi.

Nastavi čitati

Estrada

POLUDJELI FANOVI! Prodaju bubrege da bi kupili kartu za koncert BIJONSE!

Svjetska muzička zvijezda Bijonse nedavno je najavila svoju turneju pod nazivom “Renaissance Toyr”, a budući da je prošlo mnogo vremena otkako je ova pjevačica nastupala uživo, mnogi su fanovi odlučili da skupljaju novac putem donacija na Internetu.
Stranica Ticketmaster je ove nedelje objavila izjavu tvrdeći da je u nekim gradovima pretprodaja ulaznica za turneju “Renaissace” premašila broj dostupnih ulaznica za više od 800 odsto.
– Ovo je jedino životno iskustvo koje mi je stalo da doživim prije nego što umrem. Dobiću karte za prvi red u svakom slučaju, ali ovako je sigurnije nego da prodajem svoj bubreg na crnom tržištu – izjavio je Džamal Anderson, koji je već prikupio 265 dolara od svojih 300 dolara na stranici GoFundMe.

Nastavi čitati

Aktuleno