Connect with us

Politika

Stanivuković: Organizovaćemo autobusku turu kraj svih Đajićevih stanova

Published

on

Organizovaćemo autobusku turu kraj svih Đajićevih stanova, potpuno besplatno, autobusom “Ko to tamo krade”, napisao je na svom Twitter nalogu gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković

– Tura će proći i kraj Amidžićevih zgrada i firmi, a prijave za vožnju će važiti narednih 15 dana – dodao je Stanivuković.

Izvor: Banjaluka.net

Nastavi čitati

Politika

BIJELJINA OBLJEPLJENA Marković (PDP) u srdačnom rukovanju sa Ćorićem (SNSD)

Published

on

By

Bijeljina je jutros osvanula obljepljena predsjednikom Gradskog odbora PDP-a Slavišom Markovićem u srdačnom rukovanju sa Nedeljkom Ćorićem, visokim funkcionerom SNSD-a.

Jasna je to poruka i rukovodstvu stranke, i PDP-a i SNSD-a tvrde dobro obaviješteni izvori portala bijeljina24.com da Marković već dugo i otvoreno sarađuje sa SNSD-om, teda je najbolja semberska udavača za potrebe prelaska u SNSD.

Podsjećamo, prije dvije godine, 20.marta 2020.godine Predsjedništvo PDP je odbacilo sporazum o koalicionoj saradnji na lokalnom nivou sa Gradskim odborom SNSD koji je potpisao potpredsjednik te stranke i predsjednik Gradskog odbora Bijeljina Slaviša Marković, čime je on stavljen van snage.

Nastavi čitati

Politika

Stanivuković: Za dvije godine sam ispunio 100% svojih predizbornih obećanja

Published

on

By

U Banjaluci će od narednog mjeseca biti potpuno besplatan javni prevoz za sve penzionere sa najnižom penzijom. Najavio je ovo gradonačelnik Draško Stanivuković.

Nastavi čitati

Politika

Gradonačelnik najavio: Od narednog mjeseca besplatan prevoz za penzionere sa najnižom penzijom

Published

on

By

U Banjoj Luci će od narednog mjeseca biti potpuno besplatan javni prevoz za sve penzionere sa najnižom penzijom. Najavio je ovo gradonačelnik Draško Stanivuković.

Kako je naveo, riječ je o sugrađanima sa penzijom do 285 KM, koji će se prvi put u istoriji voziti besplatno gradskim prevozom, a u narednim danima biće objavljen poziv sa svim detaljima u vezi sa prijavom za besplatne karte za prevoz.

-Grad Banja Luka je u proteklom periodu za javni prevoz izdvojio maksimalan iznos subvencija. I u okviru novog cjenovnika, nastavljamo da subvencionišemo javni prevoz kako za penzionere, tako i za studente i srednjoškolce iz porodica sa četvoro i više djece, a od narednog mjeseca prevoz za penzionere sa najnižom penzijom biće potpuno besplatan – kazao je gradonačelnik, koji je ovom novom mjerom ispunio još jedno dato obećanje.

Kako je rekao, uloženi su maksimalni napori da teret poskupljenja, izazvanog enormnim rastom cijena goriva, građani što manje osjete.

-Zahvaljujući upravo subvencijama koje izdvajamo za prevoz, penzioneri imaju povoljniji prevoz nego što je ikada bio i imaju najpovoljnije karte u regionu. Osim toga, srednjoškolci i studenti iz višečlanih porodica imaju potpuno besplatan prevoz – naveo je on.

Naime, aktuelna gradska administracija od početka je opredijeljena da Banju Luku učini ljepšim mjestom za život naših sugrađana, te da kroz različite vidove podrške stvori optimalnije uslove za sve stanovnike.

Osim besplatnog prevoza za penzionere sa najnižom penzijom, i ostali sugrađani iz ove populacije osjetiće podršku Grada koji priprema i neke nove olakšice.

Nastavi čitati

Aktuleno