Connect with us

Estrada

SUĐENJE VIJEKA NA POMOLU! Dženifer Aniston tuži Breda Pita za 100 miliona dolara

Dženifer Aniston navodno je spremna da tuži svog bivšeg supruga Breda Pita za 100 miliona dolara, a razlog je poslovne prirode.
Naime, nedavno je otkriveno kako Bred Pit namjerava da proda zajedničku produkcijsku kuću Plan B, koju su osnovali početkom 2000-ih dok su još bili zajedno. Ona mu osporava taj novac i tuži ga za 100 miliona dolara.

U problemu s još jednom bivšom
Pit je već u pravnom sporu s bivšom suprugom Anđelinom Džoli koja je protiv njega iznijela teške optužbe, stoga će mu ovaj spor dodatno otežati situaciju.

Producentska kompanija koju su Pit i Aniston zajednički osnovali prešla je u njegovo vlasništvo nakon razvoda, no Aniston tvrdi kako nikada nije dobila zasluge za pomoć u osnivanju kompanije, a nagađa se kako je njena potražnja zapravo stvar principa jednako koliko je u pitanju i novac.

Pitanje principa
“Ovde se ne radi samo o novcu. Što se Džen tiče, ono što je jednako važno je princip. Stvar je u tome da je ona bila sukreator i osnivač Plana B, i dok je tehnički pripao Bredu , ona nije dobila zasluge koje je zaslužila jer ju je izgradila iz temelja”, rekao je izvor blizak glumici, prenosi B92.

Isti izvor dodao je da “Džen očekuje barem priznanje i uključenost u slučaju da Bredova prodaja prođe, plus opciju da radi s onim ko to preuzme”.

Uspijesi produkcijske kuće Plan B uključuju filmove kao što su “The Departed”, “12 Years A Slave” i “Moonlight”, koji su svi osvojili Oskara za najbolji film. Takođe su bili uključeni u blokbastere kao što su “Troja” i “Čarli i fabrika čokolade”.

Estrada

BANJALUČANKA POBJEGLA IZ ZADRUGE! Spremna na striptiz da otplati dug

Diskvalifikovane zadrugarke Ivana Puzić i Sandra Bakša otvorile su dušu za Rijaliti i otkrile kako će otplatiti kaznu od 100.000 evra jer su zajedno pobjegle iz Bijele kuće.
Nisu krile da će pomoć potražiti ni manje ni više nego u famoznom Bujanovcu, gdje su se mnoge rijaliti-djevojke već promovisale ranijih godina tako što su odlazile tamo i na razne načine zarađivale novac.

“Idemo u Bujanovac da zaradimo za kaznu, igraćemo tamo pošto snimamo zajedničku pjesmu, pa ćemo tako otplatiti. Kada je majka vidjela naslov da sam striptizeta iz Bujanovca, nazvala me je i pitala šta je to, sad sam otkrila gdje se nalazi Bujanovac, moram otići da vidim šta je tamo. Saznala sam da je mnogo djevojaka bilo u Bujanovcu. Mnoge su bile, Aleksandra Nikolić, MC Aleks, vjerovatno ih ima još, ali ne mogu da se sjetim. Moraću da vidim šta je taj Bujanovac, 50.000 evra je veliki iznos, ni Bujanovac nije daleko. Završićemo kaznu u Bujanovcu, ko kaže da nema posla? Ima ko hoće da radi!”, kaže Banjalučanka Ivana Puzić, prenosi Kurir.
bl-portal

Nastavi čitati

Estrada

Dua Lipa dobila albansko državljanstvo

​Predsjednik Albanije Bajram Begaj uručio je danas albansko državljanstvo britanskoj pop zvijezdi albanskog porijekla Dua Lipi zbog, kako je rekao, uloge ove umjetnice u širenju slike Albanaca na medjunarodnom nivou kroz muziku.

Begaj je rekao da je Lipa dobila državljanstvo uoči 110. godišnjice nezavisnosti Albanije od Otomanskog carstva i da smatra da je to čast jer je Lipa proslavila Albance širom svijeta.

“Biću Albanka i na papiru”, rekla je Lipa prije polaganja zakletve državljanstva u gradskoj skupštini Tirane.

Lipa je rodjena u Londonu 1995. godine od roditelja imigranta Albanaca Anese i Dukadjina Lipe sa Kosova.

Na Lipu, koja je počela da pjeva sa pet godina, muzički je uticao njen otac, bivši pjevač i gitarista rok grupe.

Počela je da postavlja svoje pjesme na Youtube kada je imala 14 godina, prenosi b92.

Njen prvi debi studijski album objavljen je 2017.

Godine 2019. osvojila je Gremi za najboljeg novog izvođača.

 

Nastavi čitati

Estrada

PJEVAČICA SABLAZNILA JAVNOST! “Ženama se poslije porođaja SMANJUJE MOZAK”

Prije skoro godinu dana pjevačica Marina Tadić je u emisiji pokrenula temu o kojoj je javnost tada brujala danima.
Ponovo se sa Ildom Šaulić i Marinom Visković našla u istoj emisiji, ali se tema da se ženama smanjuje mozak nakon porođaja nastavila.

“Sjećaš se Marina da smo došli do toga da se ženama smanji mozak kada su u drugom stanju, jel to i dalje tvrdiš”, upitala je voditeljka Vesna Milanović, a pjevačica je kao iz topa odgovorila:

Tvrdim sto posto, pa postoje naučna istraživanja o tome, slobodno pročitajte. Ja sam to našla i poslala sam ti dokaz Siniša. Mene su poslije togla zvali prijatelji i muž od moje drugarice mi je rekao da je njegova žena obuvala dve različite patike nakon porođaja – rekla je Marina gostujući u emisiji “Grand specijal”.

“Mislili smo da u ovoj emisiji ugostimo jednog ginekologa i pslihologa, pa da pričamo na ovu temu, ali si nam ti sama dovoljna”, dodala je Vesna, a kroz smijeh se nadovezala Ilda:

Kod mene se nije smanjio mozak, pa sam zato ostala zgranuta. Marina je jako bila uporna u tome, pa nam je svima poslala ta naučna istraživanja da vidimo da je bila u pravu.

Nastavi čitati

Aktuleno