Connect with us

Estrada

VESNA ZMIJANAC KRPI KRAJ SA KRAJEM “Penzija mi nije dovoljna da preživim”

Slavna pjevačica Vesna Zmijanac i u sedmoj deceniji radi punom parom, te je nastupala i za doček srpske Nove godine.
Otkrila je zbog čega se odlučila za Beograd, s obzirom na to da je ranije uglavnom pjevala za praznike u drugim evropskim gradovima.

“Sviđa mi se ambijent u kojem pjevam. Najbolja je beogradska publika jer nema potrebe da ih sam sakupljaš. Kad odeš u Minhen onda moraš da ih sakupljaš sa svih strana. Uostalom, Beograd je poznat po noćnom životu, a to baš i nije slučaj u drugim gradovima”, rekla je pjevačica.

Sa obzirom na to da je prethodnih mjeseci bila preokupirana poslom, Vesna je odgovorila na pitanje na šta će potrošiti sav taj silni novac.

“Samo idem i radim… Ništa ne razmišljam. Jedino mi je zanimljivo pjevanje i to je ono što me čini sretnom. Ništa sem toga mi ne odgovara. Nisu tu više ni pare u pitanju, ja jednostavno ne znam šta ću sa sobom kad ne pjevam”, otkrila je pjevačica.

Vesna je jednom kratkom rečenicom otkrila kolika joj je penzija.

“A penzija mi je taman tolika da mogu da platim info stan”, šokirala je Vesna sve okupljene, prenosi Express/Srbijadanas.

Estrada

EVO ŠTA SE DEŠAVALO KOD Aradinovića! Čula sam galamu, Indi je vikala i plakala

Skandalozan snimak tuče Edite i Indire Indi Aradinović šokirao je javnost, a nemili događaj se desio na Zvezdari ispred zgrade u kojoj živi i njihova majka Florija.
Pojedine komšije su vidjele i čule šta se tog dana dešavalo, a sada su progovorile o svemu.

Naime, jedna gospođa kaže da često viđa Editu u komšiluku, ali i da je čak vidjela i djelić nemilog događaja.

Ona nije mogla sa sigurnošću da kaže da li se svađa sestara desila prije ili poslije Nove godine, ali za neke detalje bila je potpuno sigurna.

“Znate kako, ovdje se ljudi često posvađaju zbog parking mjesta, pa sam i tada čula neku viku. Vidjela sam kroz prozor šta se dešava i baš me je šokiralo kada sam vidjela njih dvije. Indi ne viđam tako često, ali Editu srećem”, kaže starija gospođa, koja je željela da ostane anonimna, a onda otkrila:

“Ne mogu da se sjetim da li je to bilo početkom januara, ali znam da je još bilo lijepo vrijeme. Pomislila sam da su se možda i one zbog parkinga posvađale, jer je to ovdje normalno. Vrištale su, ali se nije jasno čulo šta govore jer je Indi vikala i plakala istovremeno”, navodi pjevačicina komšinica za 24sedam, koja poznaje iz viđenja i njihovu majku, koja je bila prinuđena da skoči i razdvoji ćerke.

Podsjetimo, u medijima je juče osvanuo snimak kako se Indi i Edita tuku, čupaju, guraju i svađaju. Edita je čak u više navrata bacila Indin mobilni telefon, što ju je dodatno iznerviralo, a kada je sve isplivalo u javnost, obje su se oglasile.

Nastavi čitati

Estrada

ACU PEJOVIĆA NAPALA KĆERKA “Kako si mogao ovo da uradiš mami”

Pjevač Aco Pejović ne voli pretjerano da govori o svom privatnom životu, a sada je ispričao jednu situaciju sa kćerkama.
Naime, njegova kćerka šokirala se kada je vidjela oca na snimanju spota za pjesmu “Neverna”.

“Manekenka koja je glumila u spotu mi je sjela u krilo za snimanje scene. Mi smo tu, kao, neka predigra, ide ruka ispod suknje, to se vidi u spotu sve. Moja srednja kćerka je odgledala taj spot i okrenula se prema meni i rekla: ‘Kako si mogao ovo da uradiš mami?’. I odmah je pobjegla u sobu”, kroz smijeh se prisjetio Pejović.

Aco smatra da su na Balkanu najljepše žene na svijetu.

“Mislim da su na našim prostorima najljepše žene – Hrvatska, Srbija, Crna Gora, BiH. To je taj poseban temperament, ta put, taj stil, način života, drugačije je nego u ostatku svijeta. Nigdje na svijetu, skoro nigdje, nećete naći djevojku, koja je u 10 ujutro potpuno sređena, sa najjačom garderobom i šminkom”, govori pjevač.

Objasnio je da su njegove kćerke opuštenije oko izgleda.

Priča kako ih je odgajao na drugi način i da im je najbitnija škola.

Aco Pejović i njegova supruga Biljana su trideset godina u braku, a pjevač je otkrio i tajnu njihovog uspjeha.

“Moraš biti što manje kući, šalim se. Bili smo sedam dana zajedno i onda smo se vjenčali. Svaki brak se sastoji od tolerancije i poštovanja”, objasnio je za 24sata.hr.

Nastavi čitati

Estrada

TUČA NA SRED ULICE! Potukle se SESTRE, Indi i Edita Aradinović (VIDEO)

Pjevačice i sestre Indi i Edita Aradinović potukle su se nasred ulice i razmjenjivale teške udarce usred dana, dok je prolaznik na sve načine pokušao da ih razdvoji.
Na snimku se vidi kako se valjaju po ulici, tuku i svađaju, a jednom trenutku Edita se prodrala na Indi. “Daj mi telefon”, viknula je, da bi isti završio bačen par metara dalje. Nastavile su gurkanje, kada je u jeku svađe uletela i njihova majka koja je pokušala da smiri situaciju.
Edita se uputila ka stanu, a Indi je ušla u automobil. Poznato je dvije sestre ranije nisu bile u dobrim odnosima, ali su takođe po napisima medija i izgladile svoj odnos, o čemu je baš Edita nedavno govorila u jednoj emisiji.
Koji je razlog skandaloznog sukoba i ponašanja dvije pjevačice, ostaje da saznamo.

Nastavi čitati

Aktuleno