Connect with us

Estrada

VIDIĆ “NAPLJUVAO” CECU! “One tanane nožice gura svuda, KAD JOJ VIDIM SLIKU, tri dana sreće nemam”

Kreator Saša Vidić je neko ko o svim temama uvijek govori bez dlake na jeziku. Tako je i sada, u intervjuu za novi broj Sveta govorio o trenutnim aktuelnostima, među kojima je i priča o mitu u Zvezdama Granda.
– Ju, ju… Da ti kažem, ja verujem da traže pare. Možda ne konkretno Snežana, ali mislim da ima tog vaćarenja, da se dešava. Pa, od čega živi Đorđe David? Koje tezge ima? Ja nisam čuo iskreno. Pa svi u žiriju su debelo plaćeni, Đorđe odlično zarađuje. Svi treba Popoviću da dignu spomenik, on ih održava u životu. Isto ona mučena Viki Miljković. Kome ona i gde peva? Tamo je jedino Ana Bekuta prava gospođetina, nju boli uvo za sve. Bosanac isto dobro radi, i mučena Ceca. I dalje postoji primitivna publika koja nju sluša. Na sreću, u sve manjem broju, ali ih i dalje ima, tako za nju ima i dalje – rekao je Vidić, potkačivši staru prijateljicu pa nastavio:

– Sve mi je dosadno, neinteresantno. Ja sam to ranije gledao samo zbog Jelene Karleuše. Alo, gospođa je držala šou! Sad mi sve izgleda kao neko poselo, zabava za sirotinju, jeftin rijaliti program. Sve je Karla nosila. Ne postoji svetla tačka sada tamo zbog koje bih gledao taj šou. Jedino što se tamo menja iz nedelje u nedelju je Ceca. Sve je deblja i deblja. Glava joj je porasla na xxxl veličinu. Nema dalje.

– Ona mi je na bloku svuda, ne želim da je gledam, fuj, ali mi stalno negde iskače. Video sam neku jezivu kombinaciju nedavno sa nekom perikom, istog momenta mi se slošilo. Sve nedostatke koje smo prikrivali dok smo radili zajedno, ona sad izbacuje u prvi plan. One tanane nožice gura svuda, još obuje neke roze čizmice.
Kao kancelarijska službenica iz debele provincije. Nju kao frizer da oblači. Kad sam ja vodio računa o njoj imala je stila, kosu, sad je grozno. Čak i ona mučena perika zasebno ne izgleda toliko loše, ali sve skupa je grozno, fuj i bljak. Ne kažu džabe, pobegao si iz sela, ali ono iz tebe neće nikad. Čim nije pod nadzorom profesionalca, selo izbija iz nje. Treba da se ponosi time, a ne kao ona je gospođa, ali na seljački
način. Ne ide to, ne, ne. Kad joj vidim negde sliku, tri dana sreće nemam.

Estrada

ANĐELINA OTKRILA TAJNU! Evo s kim je najviše uživala u snimanju ONTIMNIH SCENA

Slavna holivudska glumica Anđelina Džoli prema mišljenju mnogih važi za najljepšu ženu na svijetu. Javnost se oduvijek zanimala za njen privatan život koji je prepun bizarnosti, a veliku pažnju privukla je i brakom sa Bredom Pitom.

Iako je sa njim snimila čuveno ostvarenje „Gospodin i gospođa Smit“ tokom kojeg su se zavoleli, Anđelina kaže da najdraža intimna scena koju je snimila u karijeri nije u tom filmu.

Naime, glumica je otkrila da je najviše uživala sa Denzelom Vošingtonom.

Ovu scenu snimali su za film “Sakupljač kostiju“, a glumica je izjavila da je „uživala zavodeći Denzelov lik oslanjanjući se na svoj um, a ne na ljepotu“. Zanimljivo je da u toj sceni do fizičkog kontakta nije ni došlo, piše nova.rs.

„Ono što je fascinantno jesu putovanja koja su naši likovi preuzeli i dubok odnos koji se postepeno razvija među njima. Najbolji seks koji sam ikada imala bio je u ovom filmu. Bilo je sjajno zavesti nekoga svojim umom“, izjavila je Anđelina.

Nastavi čitati

Estrada

BEN SE “TOPI” OD LJUBAVI! “Ti si mi sve na svijetu”

Ben Aflek je podijelio koliko je srećan na svjetskoj premijeri svog najnovijeg filma “Vazduh”, koji je radio zajedno sa svojim dugogodišnjim prijateljem i saradnikom Metom Dejmonom.

Holivudska zvijezda je održala emotivan govor, otkrivši publici da je ovo nevjerovatno dostignuće za njega kao režisera, producenta i glumca. Ben je na premijeru došao sa suprugom Dženifer Lopez, koja je sa osmijehom od uva do uva ponosno šetala pored glumca i slušala njegov govor.

Ben je podijelio svoju zahvalnost glumcima i ekipi, i odvojio je trenutak da se zahvali Dženifer na ljubavi i podršci koju mu pruža.

“Ovo je bila radost i želim samo da uživam u trenutku na trenutak. Želim da kažem da ništa od toga ne bi bilo moguće – ovo društvo, ovaj film, ova radost večeras – bez ljubavi i podrške moje žene koja mi znači više od svega na svijetu”, rekao je iskreno Ben i nastavio:

“Želim da ti kažem hvala. Volim te. Ti si mi sve na svetu. Ti si fantastična, nevjerovatna si, divna si, dobra, ljubazna, veličanstvena i volim te”, uputio je Ben niz zahvalnosti ženi, prenosi Magazin.Novosti.

Nastavi čitati

Estrada

GVINET PALTROU KORISTILA TERAPIJU OZONOM, posljedice nedovoljno istražene

Terapija ozonom medicinskog kvaliteta nije dovoljno istražena i moguće je da ima skrivene nuspojave i neželjene efekte, prenio je danas Njujork Post.

U tekstu koji navodi primjer glumice Gvinet Paltrou, koja je nedavno izjavila da je koristila terapiju ozonom, Njujork Post navodi da se ozon može u tijelo ubaciti na više načina, kao što je nanošenje preko kože, ubrizgavanjem u krv ili mišić, pijenjem u vidu kapsule ili tablete, ali i rektalnim putem, kao što je to činila Paltrou.

Sa jedne strane navodi se da terapija nudi višestruke benefite po zdravlje, kao što je smanjenje oksidovanja ćelija koje vodi ka starenju, jačanje imunog sistema, i zaštita organizma od bakterija i gljivica.

U tekstu se, sa druge strane, navodi da su naučni dokazi koji idu u prilog ovakvoj praksi ”u najboljem slučaju kontroverzni”, prema mišljenju ljekara Stjuarta Fišera iz njujorške Hitne pomoći.

”Možda postoje neke nepoznate nuspojave. Bolje je da unosite dijetetske suplemente, kao što su antioksidanti. To je relativno dobro istraženo i znamo da funkcioniše. Terapija ozonom u najboljem slučaju je kontroverzna”, rekao je on.

Ozon je molekul gasa koji se sastoji od tri atoma kiseonika, a 2019. godine, Uprava za hranu i lijekove je objavila upozorenje protiv terapije ozonom i njene upotrebe, navodeći da je ”ozon otrovan gas bez poznate korisne medicinske primjene u specifičnoj, dodatnoj ili preventivnoj terapiji”.

Terapija ozonom dospjela je, kako navodi Njujork post, u žižu javnosti nakon što je Gvinet Paltrou, gostujući u podkastu u kojem se govori o velnesu i zdravlju, izjavila da je ”najčudnija velnes stvar koju je uradila”, bila to što je rektalnim putem uzimala ozonsku terapiju.

”Bilo je prilično čudno, ali je bilo korisno i od velike pomoći”, rekla je tada, i dodala da to što je uradila nije ”savjet za bilo koga drugog”.

U tekstu se navodi da ubacivanje ozona u tijelo rektalnim putem traje do deset minuta i dozvoljeno je više tretmana u toku sedmice.

Nastavi čitati

Aktuleno