Connect with us

Hronika

VRŠNJAČKO NASILJE U SANSKOM MOSTU: Pet dječaka prijetili učeniku, pa ga pretukli?

Roditelj pretučenog dječaka, učenika osnovne škole u Sanskog Mosta, nemili slučaj prijavio je MUP-u USK PS Sanski Most.

Kako tvrđi J.A. (40) njegovom sinu su prvo prijetili na času fizičkog, pa ga onda i pretukli nanijevši mu lakše tjelesne povrede.

Ovaj učenik petog razreda JU OŠ “5. Oktobar” prijetnje je prijavio svojoj nastavnici incijala D.A. koja mu je rekla da to nije ništa i da on uvijek „izigrava žrtvicu“.

Baš kao što su i obećali, petoro nasilnica iz njegovog razreda pretukli su učenika koji je u strahu pobjegao u školsko dvorište ali su nasilnici sustigli pa opet pretukli.

Na svu sreću, u toku nemilog događaja, slučajni prolaznik zaustavio je nasilnike u ovom krivičnom djelu. Policijska uprava zabilježila je cijeli slučaj kao i prijavu roditelja protiv 6 lica uključujući i nastavnicu JU OŠ “5. Oktobar” piše Crna-Hronika.

Hronika

UŽAS U KOZARSKOJ DUBICI! U obračunu zbog imovine ranjen muškarac

Muškarac čiji su inicijali D.V. povrijeđen je danas u mjestu Kriva Rijeka na području Kozarske Dubice prilikom sukoba sa bračnim parom I.K. i B.K., koji su pucali u njega.

Do fizičkog sukoba je došlo zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa. Oni su se sukobili na lokalnom putu, a u toku obračuna I.K. i B.K. su upotrijebili pištolj, ispalili su jedan hitac u pravcu D.V., te ga pogodili u stomak, piše ATV.

Povrijeđeni muškarac je smješten u Opštu bolnicu u Prijedor. Policajci Policijske stanice Kozarska Dubica su na mjestu događaja.

Nastavi čitati

Hronika

ZADOBIO POVREDE KIČME! Banjalučanin povrijeđen u prevrtanju traktorske prikolice

Nedeljko D. iz Banjaluke teže je povrijeđen prilikom prevrtanja traktorske prikolice.

Nesreća se dogodila danas u popodnevnim časovima u Bronzanom Majdanu kod Banjaluke.

Kako saznajemo Nedeljko D. zadobio je povrede kuka i kičme.

Više informacija biće poznato nakon što policija obavi uviđaj i po okončanju istrage.

Glas Srpske

Nastavi čitati

Hronika

“I DA SE ZABIJEMO BOLI NAS …” Onda je uslijedio udar (VIDEO)

Dvojica maloljetnika iz Nove Gradiške doživjela su težak udes, koji je bio posljedica “divjačke vožnje”.Sve ovo su snimali, tako da se u jednom trenutku čuje poziv da preteknu kamion, a potom i “I da se zabijemo, boli nas.”

Na žalost, zabili su se u betonski stub, te je vozač, 17-godišnjak bez vozačke dozvole teže, a njegov suvozač lakše povrijeđen.

Nastavi čitati

Aktuleno